Δ. Δημητρίου: «Οργανώνουμε το μέλλον και την ανάπτυξη της περιοχής μας»

09 Νοέμβριος 2017

«Αξιοποιούμε το Επιμελητήριο. Ενισχύουμε τις επιχειρήσεις. Οργανώνουμε το μέλλον και την ανάπτυξη της περιοχής μας». Με τα τρία αυτά συνθήματα έκλεισε την ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» Δημήτρη Δημητρίου στην ομιλία του το απόγευμα της Τετάρτης στην διάρκεια παρουσίασης του ψηφοδελτίου σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου.

«… Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος αλλά και έχω ένα μεγάλο σκεπτικισμό…» είπε ξεκινώντας και συνέχισε αναφερόμενος στην ποιότητα του συνδυασμού:
«… Αισθάνομαι υπερήφανος και σας ευχαριστώ γιατί δημιουργήσαμε ένα συνδυασμό που δεν έχει προηγούμενο σε ποιότητα ανθρώπων και επίπεδο επαγγελματιών.
Όλους τους συναδέλφους τους χαρακτηρίζει η αξιοπρέπεια, η ευρύτητα σκέψης και η διάθεση να προσφέρουν στο θεσμό που θα υπηρετήσουμε.
Στοιχεία που είναι δύσκολο να τα βρεις σε ένα άτομο, που όμως είναι απαραίτητα για να έχουμε μία επιτυχημένη πορεία στη διοίκηση του Επιμελητηρίου…».
Στην συνέχεια της ομιλίας του ο κος Δημητρίου αναφέρθηκε σε γενικές γραμμές στο όραμα της παράταξης για το Επιμελητήριο τονίζοντας ότι «… ο σκεπτικισμός μου είναι πως πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα προς μια νέα κατεύθυνση όπως τα επιτυχημένα Επιμελητήρια των ανεπτυγμένων Ευρωπαϊκών χωρών.Δεν είναι εύκολο αλλά ούτε και ακατόρθωτο.Γι’ αυτό και έχουμε ήδη έτοιμο ένα οργανωμένο σχέδιο για τη μετάλλαξη του Επιμελητηρίου ώστε να καταστεί ένα αποτελεσματικό και ισχυρό εργαλείο για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας…»
Για να στηρίξει την άποψή του αυτή αναφέρθηκε στο έργο που επιτελέστηκε κατά την θητεία της παράταξης και του ιδίου στην προεδρία του Επιμελητηρίου
«…Εχέγγυο για όσα θα κάνουμε είναι αυτά που με υπερηφάνεια, τα δυόμιση χρόνια της διοίκησής μας, έχουμε πετύχει…», τόνισε και πρόσθεσε:
«… Και αυτό σας το λέω με πλήρη γνώση, καθώς σε αυτό το χρονικό διάστημα που η παράταξή μας κι εγώ ο ίδιος, ως Πρόεδρος, είχαμε την διοίκηση του Επιμελητηρίου, οργανώσαμε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τη συμμετοχή τοπικών επιχειρηματιών σε 48 εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, υλοποιήσαμε 59 ενημερωτικές ημερίδες, πετύχαμε να αναλάβουμε και να υλοποιήσουμε 19 ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα και παρεμβήκαμε με προτάσεις και δράσεις υπέρ των επιχειρηματιών της περιοχής μας με 53 επιστολές σε αρμόδια υπουργεία και φορείς και δεκάδες συναντήσεις με καθ’ ύλην αρμόδιους αξιωματούχους…».
Προφανώς από την ομιλία δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και η οικονομική διαχείριση που έγινε στην θητεία της παράταξης:
«… Παραλάβαμε το τέλος 2011 ταμείο 25.000 ευρώ και 611.316 ευρώ σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, μετά το κούρεμα των ομολόγων που έγινε στη χώρα μας.
Σήμερα, το ταμείο ανέρχεται στα 669.000 ευρώ, η δε αξία του ομολόγου στο 1.015.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν οι εισφορές των συναδέλφων για πάγια λειτουργικά έξοδα του Επιμελητηρίου.
Για εμάς σκοπός δεν είναι ένα ανεξάρτητο, ισχυρό, μεγάλο ή μικρό, όμορφο ή άσχημο Επιμελητήριο, αλλά η βελτίωση των υπηρεσιών που αυτό προσφέρει στους επιχειρηματίες. Γιατί για εμάς το Επιμελητήριο έγινε για να εξυπηρετεί τους επιχειρηματίες κι όχι οι επιχειρηματίες το Επιμελητήριο…»
Στην συνέχεια της ομιλίας του ο κος Δημητρίου είπε δύο λόγια για τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης υπογραμμίζοντας τα εξής:
«… Τις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιήσουμε αναλυτικά το πρόγραμμά μας, σήμερα όμως επιτρέψτε μου να σας δώσω μερικές αρχές που θα το διέπουν.
Δεν θα συμμετάσχουμε σε φθηνό, ανέντιμο συνδικαλισμό στον οποίο κάποιοι επιδίδονται, δε θα απαντάμε σε λασπολογίες. Αντίθετα θέλουμε μία πολιτικά πολιτισμένη προεκλογική περίοδο με θέσεις, προτάσεις και όραμα για τους επαγγελματίες του Νομού Ιωαννίνων. ΟΠΩΣ:
Για τους εμπόρους :
Στηρίζουμε κάθε δράση που θα τονώνει το τζίρο τους.
Για τις υπηρεσίες :
Υποστήριξη και πληροφόρηση για την ορθή λειτουργία και χωρίς προβλήματα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Για τη μεταποίηση :
Προσαρμογή των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ στις ανάγκες των μεταποιητικών επιχειρήσεων του Νομού μας.
Για τις μεταφορές και τον τουρισμό:
Ειδικό πρόγραμμα συνεχούς ενδυνάμωσης των προσπαθειών της προσέλκυσης επισκεπτών.
Για τις εξαγωγές :
Επανίδρυση του Γραφείου Εξαγωγών με όλα τα ευεργετικά του αποτελέσματα.
ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ
1. Θέλουμε το Επιμελητήριο να γίνει η ανοικτή πόρτα για την Επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας, με νέα Ευρωπαϊκή μορφή και με ισχυρή παρεμβατικότητα ώστε να φτιάξουμε το ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης για τα μέλη του.
2. Είμαστε μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και εξυπηρετήσεις.
3. Θα είμαστε απέναντι σε κάθε γραφειοκρατία ή νομοθέτημα που εμποδίζει την υγιή Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη.
4. Απαιτούμε από την Πολιτεία να βλέπει τα προβλήματα και να παρεμβαίνει.
5. Θα ανταποκριθούμε στο σημαντικό ρόλο και με κύρος συνομιλητή και με τον θεσμικό μας ρόλο ως σοβαρό συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας.»

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κος Δημήτριου τόνισε:
«… Αγαπητοί συνάδελφοι. Σας ζητάμε να μας ψηφίσετε αλλά σας θέλουμε μαζί μας όχι μόνο την ώρα της ψήφου αλλά και για όσα κοινά ζητήματα μας προβληματίζουν και μας απασχολούν.
Πιστεύουμε στη δυναμική της επιχειρηματικότητας και θα την υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο.
Αξιοποιούμε το Επιμελητήριο.
Ενισχύουμε τις επιχειρήσεις.
Οργανώνουμε το μέλλον και την ανάπτυξη της περιοχής μας».
Το ψηφοδέλτιο της παράταξης έχει ως εξής :

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ
Α/Α ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΤΙΤΛΟΣ
1 ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΚΑ Έμπορος, ιδιοκτήτρια καταστήματος με αξεσουάρ,
Δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ιωαννιτών,
πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
2 ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ, ΈΜΠΟΡΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
3 ΓΟΡΓΟΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ- ΈΜΠΟΡΟΣ (ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ) ΚΑΤΑΣΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡ. ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
4 ΔΕΒΕΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΙΚΗΣ) ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ, ΕΜΠΟΡΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
5 ΜΑΝΘΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ (ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ. ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΩΝ.
6 ΜΑΡΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΕΜΠΟΡΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
7 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
8 ΤΣΙΓΓΡΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
9 ΦΩΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΙΩΝ, ΜΟΚΕΤΩΝ, ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ
10 ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ


ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Α/Α ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΤΙΤΛΟΣ
1 ΑΥΓΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
2 ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩ/ΝΟΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕ, (Open και Σείριος)
3 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΙΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ
4 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ- ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ

5 ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕ MARKETING ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ και ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ STUDIO
6 ΓΚΟΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ
7 ΓΚΟΥΒΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, Special moment
8 ΓΚΡΕΜΟΤΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
9 ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
10 ΔΟΒΑΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΑΠΕΤΟΚΑΘΑΡΗΣΤΗΡΙΩΝ

12 ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΕΣ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
13 ΘΑΝΑΣΙΑ ΑΣΗΜΟΥΛΑ (ΓΕΡΟΝΤΑ) ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ
14 ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, MANAGER ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
15 ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ


16 ΛΙΟΓΚΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΚΑΛΙΡΗ) ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΩΜΜΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

17 ΜΠΛΕΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ, ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ s/m ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ
18 ΝΟΥΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. ACS
19 ΝΤΕΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ “LEXIS”

20 ΝΤΟΥΣΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ


21 ΠΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΟΜΜΩΤΗΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

22 ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΜΑΝΤΑ

23 ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

24 ΣΥΝΤΩΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΡΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΕ
25 ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΚΩ/ΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
26 ΤΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΜΠΟΥΚΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ, ΠΑΡΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΙΩΑΝΝΙΝΟΙΣ»


ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Α/Α ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΤΙΤΛΟΣ
1 ΚΟΥΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ «ΒΙΚΤΩΡΙΑ» ΣΤΟΝ ΑΜΑΡΑΝΤΟ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
2 ΖΙΩΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

3 ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
4 ΡΑΠΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΤΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


ΤΜΗΜΑ ΕΞΑΓΩΓΩΝ
Α/Α ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΤΙΤΛΟΣ
1 ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ- NEW HOME ΑΕ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΕΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

Α/Α ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΤΙΤΛΟΣ
1 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ- ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ- ΕΤΙΚΕΤΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΗΜΕΡΙΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ (ΣΥΠΕ)
2 ΑΡΓΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ, Γραμματέας της Συντεχνίας Αρτοποιών Ιωαννίνων
Ταμίας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Ιωαννίνων
3 ΑΡΛΕΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, δημοτικός σύμβουλος δήμου Ιωαννίνων, πρόεδρος στον σύνδεσμο ύδρευσης λεκανοπεδίου Ιωαννίνων (ΣΥΔΛΙ) ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΙΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
4 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
5 ΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός, Εργολήπτης Δημοσίων Έργων, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών, Δημοσίων Έργων Ιωαννίνων Θεσπρωτίας, Ιδιοκτήτης της Τεχνικής Εταιρίας ENERGON.
6 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΪΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ
7 ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ, ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ
8 ΚΑΨΑΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ- ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

9 ΚΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΣΗΜΟΥΡΓΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΠΑΒΙ ΑΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΗΜΟΥΡΓΩΝ
10 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΓΕΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΔΑΜΑΝΤΟΛΟΓΙΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑ ΓΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΤΝΕΪ
11 ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΒΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΙΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
12 ΝΑΤΣΙΚΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

13 ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ
14 ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΕΝΤΩΝ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ.
15 ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
16 ΣΤΕΦΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΣΗΜΟΥΡΓΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ
17 ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ
18 ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΣ Κ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
19 ΤΣΙΑΛΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΤΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΙΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Τηλ.: 26510 23657 - 76655
Στρατάρχου Παπάγου 36
Ιωάννινα, Greece
info@epirusonline.gr

Χρήσιμα Links

 
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree