Ο Ν. Σιόντης διέψευσε τα δημοσιεύματα και τις φήμες που τον συνδέουν με επαφές ή συζητήσεις σχετικά με την επόμενη ημέρα του ΠΑΣ
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Σιόντης διέψευσε τα δημοσιεύματα και τις φήμες που τον συνδέουν με επαφές ή συζητήσεις σχετικά με την επόμενη ημέρα του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο κ. Σιόντης ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία συνάντηση ή επικοινωνία που να επιβεβαιώνει τα σενάρια περί συνεργασίας με Αλβανό επιχειρηματία ή προσωπικής του εμπλοκής σε διοικητικές εξελίξεις της ομάδας.
Όπως αναφέρει, σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε ουσιαστική εξέλιξη που αφορά τον ίδιο, αυτή θα γνωστοποιηθεί αποκλειστικά μέσω επίσημης δικής του τοποθέτησης.
Παράλληλα, σημειώνει ότι η αναπαραγωγή φημών και εικασιών σε μια κρίσιμη περίοδο για τον σύλλογο δεν συμβάλλει θετικά στις προσπάθειες και στις συζητήσεις που ενδεχομένως βρίσκονται σε εξέλιξη για το μέλλον της ομάδας, αλλά μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα και δυσκολίες.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Νικ. Σιόντη:
«Σχετικά με φήμες, σενάρια και εικασίες. Με αφορμή τη δημοσίευση, αλλά και γενικότερα δημοσιεύματα ή αναφορές που αφορούν το πρόσωπό μου και πιθανές προσωπικές μου ενέργειες σχετικά με την επόμενη μέρα του ΠΑΣ, ξεκαθαρίζω ότι αν και εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε ουσιαστική εξέλιξη που αφορά εμένα προσωπικά, θα γνωστοποιηθεί αποκλειστικά από εμένα.
Η δημοσίευση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς δεν έχει υπάρξει καμία σχετική συνάντηση, συζήτηση ή επαφή επί του συγκεκριμένου θέματος. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την ομάδα, φήμες, σενάρια και εικασίες που διακινούνται δημόσια μπορούν να επηρεάσουν μόνο αρνητικά τις ήδη δύσκολες προσπάθειες και συζητήσεις που ενδεχομένως βρίσκονται σε εξέλιξη από οποιαδήποτε πλευρά για την επόμενη μέρα του ΠΑΣ».







