Μια ανάσα από την οριστικοποίηση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση των μετοχών Χριστοβασίλη στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καθώς το καθοριστικό ραντεβού ολοκληρώθηκε με συμφωνία αργά το απόγευμα της Τρίτης! Τουλάχιστον αυτό διέρρευσε από εκπροσώπους και των δύο πλευρών, επισημαίνοντας δύο βασικές παραμέτρους. Η πρώτη ότι δεν υπάρχουν «ανοιχτά σημεία» στη συμφωνία και η δεύτερη που είναι όμως και η πλέον σημαντική, ότι υπάρχει αναμονή για να μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.
Αυτό δεν έγινε το βράδυ της Τρίτης, μπορεί όμως να γίνει σήμερα Τετάρτη μέχρι το μεσημέρι, παρατείνοντας την αγωνία της φίλαθλης κοινής γνώμης που περιμένει τα ευχάριστα.
Από τη στιγμή που όλα αυτά επιβεβαιωθούν και στην πράξη, είναι σαφές ότι ανοίγει μία νέα σελίδα για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τους φιλάθλους του να αποκτούν και πάλι το δικαίωμα να οραματίζονται την ομάδα, έτσι όπως επιθυμούν να τη βλέπουν να αγωνίζεται και να δίνει μάχες στο ελληνικό ποδόσφαιρο «για την πόλη και το σήμα στη φανέλα».
Επίσης, θα πρέπει να γίνει σαφές πως λόγω της εκκρεμότητας που υπάρχει με την υπογραφή της συμφωνίας, δε μπορούν να δημοσιοποιηθούν ούτε οι λεπτομέρειες αυτής, αλλά ούτε και το όνομα του επενδυτή και της εταιρείας που ηγείται, ούτε και των εν Ελλάδι συνεργατών του, που θα αναλάβουν από την πόλη των Ιωαννίνων και τα γραφεία της ΠΑΕ πλέον, να «τρέξουν» το εγχείρημα να ξαναστήσουν στα πόδια του τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ