Μπορεί το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είχε εκλείψει, όμως Καμπανιακός και ΠΑΣ Γιάννινα πρόσφεραν ένα άκρως θεαματικό παιχνίδι στην τελευταία αγωνιστική των playouts της Super League 2, με το τελικό 2-2 να σφραγίζει μια αναμέτρηση γεμάτη συγκινήσεις, τέσσερα γκολ και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ.
Οι Ηπειρώτες μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 1ο λεπτό απείλησαν με τον Ρίντερ, το φαλτσαριστό σουτ του οποίου απέκρουσε δύσκολα ο Κασαπίδης. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε απαντήσεις και στις επόμενες ευκαιρίες του ΠΑΣ, σε κεφαλιά του Καφενζή (5’) και πλασέ του Χάινριχ (14’).
Ο Καμπανιακός ισορρόπησε σταδιακά και λίγο πριν το ημίχρονο (40’) άγγιξε το γκολ με κεφαλιά του Καθάριου, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ωστόσο, ο ΠΑΣ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 43’, όταν ο Χάινριχ εκμεταλλεύτηκε «τρύπα» στην άμυνα και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1.
Καταιγιστικό ξεκίνημα και ανατροπή από τον Καμπανιακό
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν ιδανικά. Στο 49’, ο αρχηγός Βοσκόπουλος –στην τελευταία του εμφάνιση με την ομάδα– ισοφάρισε με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Γαρύφαλλου και αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΣ.
Η ανατροπή ήρθε άμεσα. Στο 52’, μετά από κόρνερ του ίδιου παίκτη και νέα αδυναμία απομάκρυνσης από τους φιλοξενούμενους, ο Έππας με δυνατό σουτ έκανε το 2-1.
Οι Ηπειρώτες προσπάθησαν να επιστρέψουν και στο 70’ ο Βρακάς κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι με σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Γαρύφαλλου. Στην ίδια φάση, ο Μποζίδης απείλησε με διαγώνιο σουτ, που πέρασε λίγο άουτ.
Τελικά, στο 82’ ο ΠΑΣ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Χάινριχ βρήκε κάθετα τον Μπεγκάλα και εκείνος με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Κασαπίδη για το τελικό 2-2.
Παρά την απουσία ουσιαστικού κινήτρου, οι δύο ομάδες προσέφεραν ένα πλούσιο σε φάσεις και ρυθμό παιχνίδι, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο τη σεζόν τους στη Super League 2.