Η αναμέτρηση διεξάγεται το Σάββατο (11.45) με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ
Την επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις αναζητά η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που υποδέχεται το Σάββατο (11.45) στο Νέο Κλειστό την ομάδα του ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Η ομάδα του Αρ. Χαντέλη έρχεται από μία κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και μία συντριβή με διαφορά 53 πόντων κάτι που προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευση στις τάξεις και της ομάδας όπως όμως και των φιλάθλων. Η ήττα ήταν εντός προγράμματος, όμως η εμφάνιση ήταν ανάλογη με εκείνη στον τελικό του Σούπερ Καπ που ήταν ένα σοκ για όλους. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ με τον κ. Χαντέλη να έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριες και μία ακόμη σημαντική προσθήκη που είναι η Μαυροβούνια Μούγιοβιτς που αποκτήθηκε στις αρχές της εβδομάδας και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.
Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του ΠΑΣ απέναντι στον ΠΑΟΚ που έχει στόχο την παραμονή και έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ήττες και θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν.
Για πρώτη φορά ένα παιχνίδι του ΠΑΣ θα διεξαχθεί σε πρωινή ώρα, και αυτό γιατί επιλέχθηκε από το κρατικό κανάλι που έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος για να μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση. Ούτε η ώρα όμως ούτε η ημέρα είναι οι κατάλληλες για τη διεξαγωγή του αγώνα και είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν οι γηπεδούχοι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, όπως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.