Πέμπτη 15.04.2021
More

  Χαρδαλιάς: Τέλος από Πέμπτη οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις

  Αναστέλλονται από την Πέμπτη όλες οι θεατρικές παραστάσεις σε υπαίθριους χώρους, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

  Την απόφαση για αναστολή των θεατρικών παραστάσεων σε υπάιθριους χώρους από την ερχόμενη Πέμπτη, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, κατα την ενημέρωση για τον κορονοϊό.

  Ο κ. Χαρδαλιάς χαρακτήρισε πολύ κρίσιμη την κατάσταση στην Αττική και ιδιαιτέρως στο κέντρο της Αθήνας και τόνισε οτι όπου εφαρμόστηκαν τοπικά μέτρα, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε. Υπενθύμισε τα  μέτρα που ισχύουν από τη Δευτέρα έως και τις 4 Οκτωβρίου στην Αττική για την αποσυμφόρηση των μέσων μεταφοράς και των χώρων εργασίας.

  Γνωστοποίησε επίσης οτι την Παρασκευή θα αναρτηθεί η πλατφόρμα μέσω της οποίας κάθε πολίτης πληκτρολογώντας τον ταχυδρομικό κώδικα θα μπορεί να βλέπει τα μέτρα που ισχύουν στην περιοχή που βρίσκεται.

  Σχολιάζοντας όσα λέγονται περί lockdown ή τη λήψη επιπλέον μέτρων σημείωσε πως “ο σκοπός είναι να μην πάμε σε πρόσθετα μέτρα”, αλλά να εφαρμοστούν αυτά που ισχύουν”.

  Εγνατία Οδός

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ