Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η αστυνομία στον Υμηττό, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι
Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στα εξής σημεία που οδηγούν στον Υμηττό: Από το ύψος του πυροφυλακίου Αθηνών, του Καρέα, του νεκροταφείου Παπάγου, καθώς και στην Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου, από το ύψος της Αλίμου – Κατεχάκη.
Στο σημείο έχουν ήδη φτάσει και επιχειρούν 45 πυροσβέστες με δώδεκα οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το ΜΕΤΠΕ, 3 ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη ενώ την επιχείρηση συνδράμουν και εθελοντές πυροσβέστες.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική «δεν τίθεται ζήτημα κινδύνου για κατοικημένες περιοχές».
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Υμηττό Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 45 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 3 Ε/Π και 2 Α/Φ. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 21, 2020