Σάββατο 10.05.2025
More

    Καλαμάτα: Έξαλλη γυναίκα στα ΕΛΤΑ επειδή δόθηκε προτεραιότητα σε έγκυο

    Αναστάτωση προκλήθηκε σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ στην Καλαμάτα, όταν πολίτες που ανέμεναν στην ουρά παραχώρησαν προτεραιότητα σε έγκυο, όπως επιτάσσει η κοινωνική ευαισθησία.

    Η κίνηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση μιας άλλης γυναίκας που επίσης περίμενε στην ουρά, η οποία εξέφρασε τη δυσφορία της λέγοντας: «Μπορεί να περιμένει, δεν την έχουν πιάσει οι πόνοι», προκαλώντας αντιδράσεις στους παρευρισκόμενους.

    Η έγκυος, φανερά ενοχλημένη, απάντησε: «Καλά, μη με βαρέσετε κιόλας», ενώ η ένταση κλιμακώθηκε όταν δύο άνδρες που επίσης περίμεναν στην ουρά αντέδρασαν υπερασπιζόμενοι τη γυναίκα, λέγοντας προς την διαμαρτυρόμενη: «Δεν ντρέπεσαι; Τα έβαλες με όλο τον κόσμο. Έγινες επιθετική επειδή δεν σκέφτεσαι καθόλου».

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ