Για έκτη συνεχή ημέρα αγνοείται η 16χρονη Λώρα, η οποία διέμενε με την οικογένειά της στην Πάτρα. Οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται πλέον στην Αθήνα, ειδικά στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου καταγράφηκε τελευταία φορά σε βιντεοληπτικό υλικό.
Η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά τα πιθανά κίνητρα της εξαφάνισης, με δύο βασικά σενάρια να βρίσκονται στο επίκεντρο: το πρώτο σχετίζεται με τη μετακόμιση της οικογένειας από τη Γερμανία στην Ελλάδα, αλλαγή που ενδέχεται να επηρέασε ψυχολογικά την ανήλικη. Το δεύτερο σενάριο αφορά τη σχέση της με τον πατέρα της, με μαρτυρίες από συγγενείς και φίλους στη Γερμανία να κάνουν λόγο για συγκρουσιακή και κακοποιητική συμπεριφορά, χωρίς όμως επίσημη επιβεβαίωση.
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΡΤ και το ρεπορτάζ του Alpha, η 16χρονη ταξίδεψε με ταξί από την Πάτρα στην Αθήνα. Εκεί, βίντεο από κάμερα ασφαλείας την καταγράφει να μπαίνει σε μίνι μάρκετ, ζητώντας πρόσβαση στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια φαίνεται να επισκέπτεται κοσμηματοπωλείο προσπαθώντας να πουλήσει τιμαλφή που είχε μαζί της, χωρίς αποτέλεσμα.
Κατόπιν, η ανήλικη κατευθύνθηκε προς το μετρό του Μεγάρου Μουσικής και αργότερα στην Ομόνοια, με τον ίδιο σκοπό. Η ΕΛ.ΑΣ. αυτή τη στιγμή ερευνά την περιοχή της Ομόνοιας, προσπαθώντας να χαρτογραφήσει τη διαδρομή της και να εντοπίσει τα ίχνη της.
Η οικογένεια και οι αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό της Λώρας, ενώ οι αρχές καλούν όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει άμεσα με την ΕΛ.ΑΣ.








