Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/2) στην πλατεία της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένη μπήκε ανάποδα σε δρόμο, συγκρούστηκε με ένα άλλο ΙΧ καθώς και 2 μηχανάκια, με αποτέλεσμα το ένα εκ των ΙΧ να τουμπάρει.
Εξαιτίας του τροχαίου, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και πέντε τραυματίστηκαν. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Λόγω του δυστυχήματος, υπήρχε δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.
«Μία ηλικιωμένη έχασε τον έλεγχο του τζιπ και προσέκρουσε στα παρκαρισμένα. Μετά το αυτοκίνητο από την κάθοδο βρέθηκε στην άνοδο. Έπειτα βρέθηκε στην πλατεία όπου χτύπησε και τα παιδιά με το μηχανάκι» τόνισε μάρτυρας.
«Με ειδοποίησαν ότι μία ηλικιωμένη κυρία με ένα τζιπ παρέσυρε τα αυτοκίνητα χτυπώντας το ένα μετά το άλλο. Το δικό μου αυτοκίνητα δε νομίζω να φτιάχνεται», τόνισε από την πλευρά του ιδιοκτήτης οχήματος το οποίο βρισκόταν στο σημείο και υπέστη ζημιές.