Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, εμφανίστηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία της 69χρονης συμβολαιογράφου Μαρίζας Παπαδάτου, πριν λίγους μήνες, στο σπίτι της, στο Ακρωτήρι Ζακύνθου.
Οι τρείς συλληφθέντες, Αλβανικής καταγωγής, ζήτησαν και πήραν προθεσμία, ώστε να απολογηθούν το πρωί της Παρασκευής.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για έναν 55χρονο και τον 21χρονο γιο του αλβανικής καταγωγής και έναν 50χρονος επίσης Αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τις ίδιες πήγες, ο 55χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της άτυχης Μαρίζας Παπαδάτου, η οποία έφερε θανατηφόρο χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στην μηριαία αορτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι συλληφθέντες έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους στην υπόθεση ενώ φαίνεται ότι οι δράστες είχαν σαν στόχο τη ληστεία.
Πηγή: iefimerida.gr