Πέμπτη 18.12.2025
More

    Κάτι παραπάνω από ένα Ημερολόγιο

    Το σύνολο των εσόδων από την πώληση των Ημερολογίων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σενίκου θα διατεθεί για τις ανάγκες του Κέντρου Πρόνοιας Ηπείρου

    Το σύνολο των εσόδων από την πώληση των Ημερολογίων για το 2026 θα διαθέσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σενίκου, στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, ώστε να καλυφθεί ένα τμήμα των αναγκών του.

    Η απόφαση του Πολιτιστικού Συλλόγου του Σενίκου, μία μικρή αλλά από τις πλέον ζωντανές κοινότητες του Δ. Δωδώνης, να διαθέσει το σύνολο των εσόδων από τις πωλήσεις ελήφθη ομόφωνα από το Δ.Σ και ανακοινώθηκε στη διοίκηση του Κέντρου Πρόνοιας πριν από λίγες εβδομάδες. Τα Ημερολόγια κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες και ήδη η πρώτη παρτίδα της εκτύπωσης έχει γίνει ανάρπαστη και αναμένεται και η δεύτερη εκτύπωση εντός των ημερών.

    Αντιπροσωπεία του Συλλόγου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γιάννη Τζουρίδη και τον Γεν. Γραμματέα Αναστ. Μικρό επισκέφθηκε την Πρόεδρο του Κ.Κ.Π.ΗΠ Μαρία Τσολάκη το πρωί της Πέμπτης, παρουσιάζοντας τα Ημερολόγια με φωτογραφικό υλικό από το χωριό και τους συνοικισμούς Δομολεσσάς και Μικροχωρίου που ανήκουν στην Δημ. Ενότητα Σενίκου.

    Η κα Τσολάκη εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το Δ.Σ του Συλλόγου για την πρωτοβουλία, τονίζοντας ότι πέρα από αξιόλογη, είναι και εξαιρετικά σημαντική για το Κέντρο καθώς αποδεικνύει, πέραν των άλλων, ότι το Κέντρο με τις δομές του και τις υπηρεσίες που παρέχει  στους ωφελούμενους που φιλοξενεί είναι πλέον ορατό σε κάθε γωνιά της Ηπείρου.

    «Είμαι πολύ χαρούμενη για την πρωτοβουλία που ανέλαβε το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Σενίκου και διπλά χαρούμενη γιατί βλέπω ότι στελεχώνεται από νέα παιδιά που έχουν και όρεξη να προσφέρουν και καλές ιδέες. Να είναι σίγουροι, ότι η προσφορά τους θα πιάσει τόπο στο Κέντρο και θα καλυφθούν σημαντικές ανάγκες που υπάρχουν», ανέφερε η κα Τσολάκη.

    Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Τζουρίδης από την πλευρά του τόνισε πως η απόφαση για την διάθεση του συνόλου των εσόδων ήταν ομόφωνη όχι μόνο από το Δ.Σ αλλά και από τους συγχωριανούς, αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι δομές του Κέντρου.

    «Εμείς θέλουνε να πούμε πως τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη οφείλουμε να τους θυμόμαστε και να τους βοηθάμε όπως μπορούμε, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Η προσφορά μας είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για το Κέντρο Πρόνοιας και τις δομές του και θέλουμε να εκφράσουμε πολλές ευχαριστίες προς τον κόσμο που έχει ανταποκριθεί μαζικά, αγοράζοντας το Ημερολόγιο που ήδη βρίσκεται στη δεύτερη εκτύπωση. Δεν είναι μόνο οι συγχωριανοί μας που έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν την προσπάθειά μας, αλλά είναι και από τα γύρω χωριά που μας ζητούν να αγοράσουν τα Ημερολόγια, γνωρίζοντας το σκοπό για τον οποίο θα διατεθούν τα έσοδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τζουρίδης.

    Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το Ημερολόγιο μπορούν να βρουν λεπτομέρειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Πολιτιστικού Συλλόγου Σενίκου.

     

     

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    από την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ