Δευτέρα 08.09.2025
More

    Μικρό χωριό, μεγάλη αλληλεγγύη!

    Τη δική του συμμετοχή στην αέναη προσπάθεια ενίσχυσης των Τμημάτων Αιμοδοσίας στον καθημερινό αγώνα για την κάλυψη των αναγκών “δήλωσε” το Σενίκο του Δ. Δωδώνης.

    Το πρωί της Κυριακής πολλοί κάτοικοι, αλλά και καταγόμενοι από το Σενίκο, όπως και κάτοικοι γειτονικών χωριών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σενίκου στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο παλιό Δημ. Σχολείο με τη συνεργασία της Αιμοδοσίας του ΠΓΝΙ.

    Σημασία δεν έχει μόνον ο αριθμός των μονάδων αίματος που συγκεντρώθηκε, αλλά η πρωτοβουλία, η αρχή που έγινε και η ανταπόκριση του κόσμου.

    Με την εκδήλωση αυτή, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των θερινών εκδηλώσεων του Συλλόγου που ανέβασε ψηλά τον πήχη και έδειξε πως όταν υπάρχει θέληση και διάθεση προσφοράς πολλά μπορούν να γίνουν, ακόμη και σε μικρά χωριά της Ηπείρου.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ