Πέμπτη 22.02.2024
More

  Σε εξέλιξη οι εργασίες επέκτασης του κυνοκομείου

  Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την επέκταση του κυνοκομείου Ιωαννίνων. Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση καθώς με την ολοκλήρωση του έργου θα αναβαθμιστούν και θα αυξηθούν οι υποδομές.

  Έτσι θα υπάρξει καλύτερη διαχείριση των αδέσποτων, δυνατότητα φιλοξενίας μεγαλύτερου αριθμού ζώων ενώ θα δημιουργηθεί σύγχρονος χώρος άσκησης των τετράποδων, αποδυτήρια για το προσωπικό και εκσυγχρονισμός του κτηνιατρείου.

  Στη νέα πτέρυγα του κυνοκομείου έχει δοθεί το όνομα της Ντίνας Ζήκου που έχει φύγει από τη ζωή.

  Όπως αναφέρει ο αρμόδιος για τη διαχείριση του κυνοκομείου αντιδήμαρχος Νίκος Τσόλης, ο Δήμος Ιωαννιτών αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” και ήδη έχει προχωρήσει στην προμήθεια δύο αυτοκινήτων, ενός ημιφορτηγού  τύπου 4×4, ενός τύπου κλούβα και ενός τρέιλερ καθώς επίσης ολοκληρώνεται η εγκατάσταση ασύρματης τηλεφωνικής επικοινωνίας. «Πρόκειται για σημαντικές εξελίξεις που μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε ότι το Δημοτικό κυνοκομείο θα αναβαθμιστεί ουσιαστικά», τονίζει ο κ. Τσόλης, «στόχος μας είναι να μετατραπεί σε μία πρότυπη εγκατάσταση φιλοξενίας αδέσποτων ζώων ενώ η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου παρακολουθεί στενά τις εργασίες ώστε να ολοκληρωθούν βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ