Κυριακή 04.01.2026
More

    Σοβαρά τραυματισμένος 16χρονος από εκπυρσοκρότηση όπλου

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ένας 16χρονος από τη Φιλιππιάδα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από εκπυρσοκρότηση κυνηγετικού όπλου. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο ανήλικος φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

    Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1ης Ιανουαρίου, περίπου στις 16:00. Όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 16χρονος φέρεται να πήρε, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον πατέρα του, την κυνηγετική καραμπίνα της οικογένειας, προκειμένου να απομακρύνει πουλιά από την αυλή του σπιτιού τους. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο ανήλικος γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και να τον τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι.

    Η καραμπίνα ανήκει στον πατέρα του παιδιού, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της πλημμελούς φύλαξης οπλισμού. Ωστόσο, με προφορική εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ