Κυριακή 02.04.2023
More

  Τα ΚΑΦΑΟ των Ιωαννίνων αλλάζουν μορφή

  Σε μια πρωτότυπη, αλλά και ουσιαστική κίνηση αναβάθμισης της εικόνας της πόλης προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών

  Σε μια πρωτότυπη, αλλά και ουσιαστική κίνηση αναβάθμισης της εικόνας της πόλης προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών με την δράση «Καθαρίζω και Ζωγραφίζω τα ΚΑΦΑΟ του κέντρου των Ιωαννίνων».

  Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 18 και 19 Μαρτίου σε περιοχές του κέντρου της πόλης και γίνεται σε αγαστή συνεργασία με τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας (ΟΤΕ) και με την πολύτιμη συμμετοχή εικαστικών εργαστηρίων των Ιωαννίνων, καθώς και τη συνδρομή τοπικών εθελοντικών ομάδων και οργανισμών.

  Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Προστασίας Περιβάλλοντος, Βασίλης Βλέτσας, υπογραμμίζει πως η δράση αυτή έχει σαν στόχο την αισθητική αναβάθμιση της πόλης, αλλά και την αποστολή μηνυμάτων για την προστασία και τον καλλωπισμό του δημοσίου χώρου.

  «Είναι μια δράση που γίνεται από τις εθελοντικές ομάδες που μετέχουν στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων του Δήμου που έχει συσταθεί. Η συμμετοχή φορέων και οργανώσεων είναι ευρεία και τους ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας. Με τη δράση αυτή δίνουμε βαρύτητα στην αναβάθμιση των δημόσιων κοινόχρηστων χώρων και θέλουμε να συμβάλλουμε στην αποτροπή οποιασδήποτε μορφής ρύπανσης, δημιουργώντας όμορφες γωνιές με έργα τέχνης στην πόλη μας»  ανέφερε ο κ. Βλέτσας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ