Τετάρτη 28.02.2024
More

  Tην Κυριακή 28 Αυγούστου η «Γιορτή Σαρδέλας» στο λιμάνι της Πρέβεζας

  Το παραδοσιακό πανηγύρι που αναδεικνύει την παράδοση της Πρέβεζας στην αλιεία και τον θαλάσσιο πλούτο του Αμβρακικού Κόλπου

  Η «Γιορτή της Σαρδέλας» το παραδοσιακό αγαπημένο πανηγύρι που αναδεικνύει την παράδοση της Πρέβεζας στην αλιεία και τον θαλάσσιο πλούτο του Αμβρακικού Κόλπου θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Πρέβεζας την Κυριακή 28 Αυγούστου στο λιμάνι της πόλης και ώρα έναρξης 21:00.

  Μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, ο Δήμος διοργανώνει μια μεγάλη εκδήλωση με ανοιχτή πρόσκληση για όλους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σαρδέλα στα κάρβουνα, σαλάτα με κηπευτικά της περιοχής και άφθονο κρασί, να τραγουδήσουν και να χορέψουν μέχρι το πρωί.

  Η ορχήστρα του Θοδωρή Γεωργόπουλου με τον Μιχάλη Ζάμπα στο τραγούδι θα «ταξιδέψουν» το κοινό στους αγαπημένους μουσικούς δρόμους της παράδοσης ενώ η Μαρίνα Μανωλάκου θα ερμηνεύσει τα πιο γνωστά λαϊκά τραγούδια.

  Την όμορφη βραδιά θα πλαισιώσει το χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας παρουσιάζοντας χορούς και δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη της μεγαλύτερης γιορτής της πόλης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ