Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων οι τελευταίες επιστροφές ενοικίου για το 2025. Η διαδικασία αφορά όσους χρειάστηκε να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό ή να κάνουν διορθωτικές δηλώσεις μετά τις 13 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη χρονιά εφαρμογής του μέτρου.
Όσοι έκαναν τις αντίστοιχες ενέργειες πριν τις 13 Δεκεμβρίου έχουν ήδη εισπράξει τα χρήματά τους από προηγούμενη καταβολή του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 24.000 δικαιούχοι δεν έχουν ακόμη δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, παρά το γεγονός ότι δικαιούνται την επιστροφή. Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας καταβολής, θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για την επιστροφή ενοικίου για το 2026, με βάση τα μισθωτήρια συμβόλαια και τις φορολογικές δηλώσεις του έτους.








