Ο Νίκος Δένδιας γνωστοποίησε πως «η Ελλάδα θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για την αντιβαλλιστική προστασία της Βουλγαρίας από το Ιράν»
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ομόλογό του από τη Βουλγαρία, Atanas Zapryanov, είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, σχετικά με τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Με ανάρτησή του, ο Νίκος Δένδιας γνωστοποίησε πως «η Ελλάδα θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για την αντιβαλλιστική προστασία της Βουλγαρίας από το Ιράν».
«Συνομίλησα εκ νέου με τον Βούλγαρο ομόλογό μου κ. Atanas Zapryanov και τον ενημέρωσα ότι η Ελλάδα θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για την αντιβαλλιστική προστασία της Βουλγαρίας από το Ιράν» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ίδια ανάρτηση του υπουργού Άμυνας.
Συνομίλησα εκ νέου με τον Βούλγαρο ομόλογό μου κ. Atanas Zapryanov και τον ενημέρωσα ότι η Ελλάδα θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για την αντιβαλλιστική προστασία της Βουλγαρίας από το Ιράν.#Greece #Bulgaria pic.twitter.com/3SLkhp3TTV
— Nikos Dendias (@NikosDendias) March 6, 2026









