Τετάρτη 23.10.2024
More

    Τακτικές και πρόσωπα δοκίμασε ο Γρηγορίου

    Με την τελευταία προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι στο Πανηπειρωτικό το μεσημέρι ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τον αυριανό (19.00) «τελικό» με τον Πανσερραϊκό στους «Ζωσιμάδες».

    Μία αναμέτρηση που έχει πράγματι το χαρακτήρα του τελικού για τους Γιαννιώτες που επιζητούν μόνο τη νίκη, καθώς σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, η ομάδα θα μείνει κι άλλο πίσω στη βαθμολογία και οι ελπίδες για να πετύχει την παραμονή θα λιγοστέψουν περισσότερο.

    Η χθεσινή προπόνηση έγινε στους «Ζωσιμάδες» όπως παραδοσιακά γίνεται κάθε Πέμπτη από όταν ανέλαβε ο κ. Γρηγορίου, που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πρόσωπα και διαφορετικές τακτικές, χωρίς πάντως να αποκαλύψει και τις τελικές του επιλογές.

    Το ενθαρρυντικό και σημαντικό για τον ίδιο και τις επιλογές του είναι ότι έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, αφού δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή τιμωρίες.

    Ο Παμλίδης επιστρέφει στην ομάδα έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον άφησε εκτός από την Τούμπα, ενώ κανονικά προπονήθηκε χθες και ο Εραμούσπε που έκανε ατομικό την Τετάρτη.

    Επιστρέφουν επίσης από την τιμωρία τους οι Τζίμας και Τσαούσης, με τον δεύτερο να παίρνει – εκτός απροόπτου – και πάλι τη φανέλα του βασικού για το αριστερό άκρο της άμυνας.

    Για άλλη μια ημέρα το πρόγραμμα είχε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο, ενώ στην συνέχεια υπήρξε η τελική τακτική προσέγγιση της ομάδας των Σερρών. Τέλος, η ομάδα δούλεψε και στις στατικές φάσεις.

    Μετά τη σημερινή προπόνηση, θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα καταλύσει στη συνέχεια σε ξενοδοχείο.

    Σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος

    Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος, του συνδέσμου Δωδεκανησου.

    Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας) και Χρήστος Κορώνας (Πειραιά). Τέταρτος ορίστηκε ο Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας).

    Στο VAR θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων) και AVAR ο Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ