Σάββατο 28.09.2024
More

    Ψηφίζουν οι εργαζόμενοι για τον Σύλλογό τους στο «Χατζηκώστα»

    Στις κάλπες προσέρχονται αύριο Τετάρτη 5 Ιουνίου οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα προκειμένου να αναδείξουν την διοίκηση του Συλλόγου, τους αντιπροσώπους στην ΠΟΕΔΗΝ και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

    Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών, καλεί τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο με το «γαρύφαλλο» προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνάμεις και να υπάρχει δυναμική διεκδίκηση στα αιτήματα των εργαζόμενων στα νοσοκομεία.

    «Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν δύναμη στο ψηφοδέλτιο με τους συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. Το ψηφοδέλτιο που όλο και περισσότεροι υγειονομικοί βγάζουν 1η δύναμη στα νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα. Να κάνουν την ίδια αγωνιστική, έντιμη επιλογή με αυτή των νοσοκομειακών γιατρών στην Ήπειρο, οι οποίοι αναδείξανε τις δυνάμεις της ΔΗΠΑΚ (ΑΣΥ ΙΑΤΡΩΝ) 1η δύναμη στην ΕΙΝΗ. Να ενισχύσουν την ΑΣΥ που κάθε ζήτημα της Υγείας το έκανε και ζήτημα του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων για να ενώσει υγειονομικούς και ασθενείς σε κοινό μέτωπο διεκδίκησης.  Να ισχυροποιήσουν το ψηφοδέλτιο που χωρίς συμβιβασμούς, ταλαντεύσεις και εκπτώσεις έχει διαλέξει με συνέπεια θέση σύγκρουσης απέναντι σε κυβερνήσεις και διοικήσεις, για προσλήψεις προσωπικού, για αυξήσεις στους μισθούς, ενάντια στην αξιολόγηση, τα επί πληρωμής απογευματινά χειρουργεία, ενάντια την σταδιακή μετατροπή των δημόσιων νοσοκομείων σε επιχειρήσεις με ασθενείς πελάτες και υγειονομικούς φθηνό ευέλικτο προσωπικό – «εμπόρους», ενάντια στις επικείμενες συγχωνεύσεις κλινικών και μετακίνηση υγειονομικών σε άλλα νοσοκομεία, στην 6ήμερη εργασία που γίνεται νόμος σε ισχύ από 1η Ιουλίου και με μια υπουργική απόφαση μπορεί να επεκταθεί στο ΕΣΥ», τονίζει η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών στην ανακοίνωσή της.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ