Σάββατο 28.09.2024
More

    Διακοπές κυκλοφορίας στην 3η επαρχιακή οδό λόγω έργων στο Τσίμοβο

    Κλειστή για το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας θα είναι στις αρχές Ιουλίου η 3η επαρχιακή οδός στην περιοχή του Τσίμοβου, λόγω εργασιών βελτίωσης της οδού που θα εκτελέσει η Περιφέρεια Ηπείρου.

    Οι διακοπές κυκλοφορίας θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 2 Ιουλίου, όταν δρόμος θα παραμείνει κλειστός έως τις 8 το βράδυ της Τετάρτης. Από τις 8 το βράδυ της Τετάρτης έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης ο δρόμος θα ανοίξει για να ξανακλείσει εκ νέου από τις 6 το πρωί της Πέμπτης έως τις 8 το βράδυ της Παρασκευής. Από το Σάββατο 8 Ιουλίου και για όσο διάστημα εκτελούνται εργασίες, η κυκλοφορία θα διακόπτεται από τις 6 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ από τις 8 το βράδυ έως τις 6 το πρωί θα υπάρχει η δυνατότητα διέλευσης οχημάτων. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος και την Κυριακή, καθώς δε θα εκτελούνται εργασίες.

    Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων ενημερώνει εγκαίρως τους κατοίκους της περιοχής για να προγραμματίσουν τις μετακινήσεις τους σύμφωνα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία, και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε αλλαγή υπάρξει, ευελπιστώντας οι εργασίες να κυλήσουν ομαλά και να ολοκληρωθούν εντός ολίγων ημερών.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ