Πέμπτη 03.10.2024
More

    Οι δύο σερί νίκες έφεραν και αισιοδοξία

    Η ικανοποίηση είναι δεδομένη για το δυνατό ξεκίνημα του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα με τις δύο σερί νίκες απέναντι σε Εθνικό Κεραμιδίου και Ηρακλή, αυτό όμως δε σημαίνει κιόλας, ότι τελείωσε το πρωτάθλημα και επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου.

    Ο μαραθώνιος των 26 αγωνιστικών (18 κανονικής διάρκειας και 8 στα πλέι οφ) μόλις ξεκίνησε και το μόνο που καλούνται να κάνουν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν με οργάνωση, μεθοδικότητα, πίστη στο πλάνο του προπονητή και να περιμένουν όλα αυτά να αποφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο.

    Οι πανηγυρισμοί ήταν έντονοι μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, και στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους φιλάθλους, όπως και στα αποδυτήρια, όμως όλα τελείωσαν το βράδυ του Σαββάτου.

    Η ομάδα δεν έχει πετύχει ακόμη τίποτε, πέρα από το να θέσει καλές βάσεις, να δημιουργήσει προσδοκίες για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα και να εμφυσήσει την αισιοδοξία στους φιλάθλους, ότι μπορεί τελικά να τα καταφέρει.

    Ίσως αυτή η καλλιέργεια του κλίματος αισιοδοξίας στην οικογένεια ου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να είναι τελικά το μεγαλύτερο κέρδος της δεδομένη χρονική στιγμή, γιατί όλοι αντιλαμβάνονται ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά από το προπονητικό επιτελείο, ότι υπάρχουν δύο άνθρωποι – γνώστες του ποδοσφαίρου που φροντίζουν να λύνουν ό,τι πρόβλημα δημιουργείται (Ντάσιος και Παλαιολόγος) χωρίς να πάρει έκταση και πως τουλάχιστον μέχρι στιγμής, η διοίκηση έχει αποφύγει τα λάθη παρελθόντων ετών και βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

    Η απειρία των διοικούντων τα δύο προηγούμενα χρόνια επηρέασε καθοριστικά τις αποφάσεις τους και αυτές με τη σειρά τους είχαν τα αρνητικά αποτελέσματα στην πορεία της ομάδας, όμως μέσα από τα λάθη τους όλοι γίνονται καλύτεροι και αυτό φαίνεται να το έχουν αντιληφθεί στην ΠΑΕ που επίσης κρατά χαμηλά τους τόνους αποφεύγοντας – και πολύ ορθά – να πάρει μέρος ή να ρίξει νερό στο μύλο της αντιπαράθεσης και των διαμαρτυριών που εκφράζεται από ανταγωνιστές της ανόδου, όπως ο Ηρακλής…

    Εκτός για προληπτικούς λόγους ο Μπακαδήμας

    Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τη Νίκη Βόλου στους «Ζωσιμάδες», την Κυριακή στις 15.00 ξεκίνησε χθες με τον Μάκη Μπακαδήμα να αποχωρεί για προληπτικούς λόγους καθώς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο. Το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης είχε passing game και τελειώματα σε μικρές εστίες για να ακολουθήσει ξανά σε αερόβια μορφή αυτή την φορά νέο passing game και τελειώματα. Ο Ιάσονας Κύρκος έβγαλε χθες το πρώτο σκέλος της προπόνησης και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα.

    Η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα Τετάρτη δύο φορές, πρωί και απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ.

    Παράταση στη διάθεση των διαρκείας

    Μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος αντίστοιχα της ΠΑΕ Παν. και Ιωάν. Χριστοβασίλης αντίστοιχα, και τις αναφορές που έκαναν προς τους φιλάθλους σε συνδυασμό και με την καλή αρχή της ομάδας, εκδηλώθηκε νέο ενδιαφέρον για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Έτσι, η αρχική ημερομηνία ολοκλήρωσης της διάθεσης των διαρκείας μετατέθηκε και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ και ώρες από 10.00 έως τις 16.00, καθημερινά.

    «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που συνεχίζουν την στήριξή τους στην ομάδα και βρίσκονται δίπλα της σε κάθε στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ