Παρασκευή 18.10.2024
More

    Δοκιμάζεται με Παναθλητικό ο ΠΑΣ WBC

    Τη φιλόδοξη ομάδα του Παναθλητικού αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών μπάσκετ αύριο Κυριακή στο κλειστό του Επταπυργίου στη Θεσσαλονίκη. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με νίκες το πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ να επικρατεί του Πρωτέα Βούλας με διαφορά 20 πόντων, ενώ εντυπωσιακή νίκη εκτός έδρας απέναντι στον Ηρακλή πέτυχε ο Παναθλητικός με διαφορά 28 πόντων, αγγίζοντας μάλιστα τους 100.

    Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 13.30 και ο Στεφ. Πέρκος θα έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριες εκτός της Τριανταφύλλου που αναμένεται σταδιακά να μπει στον ρυθμό των προπονήσεων.

    Όπλο της ομάδας του ΠΑΣ θα είναι και πάλι η άμυνα στην προσπάθεια να αποτραπεί η επιθετική δημιουργία των γηπεδούχων που διαθέτουν ένα καλό ρόστερ Ελληνίδων και ξένων παικτριών από τις οποίες ξεχωρίζουν η Αμερικανίδα Τζάκσον και η Κάρτερ που έχει διαβατήριο Ουγγαρίας. Στην ομάδα του Παναθλητικού αγωνίζονται και δύο πρώην παίκτριες του ΠΑΣ και συγκεκριμένα η Πανωραία Ντάλα και η ομογενής από τη Γεωργία Γκομπετζισβίλι.

    Στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεχωρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με τις γηπεδούχους πάντως να έχουν αποδυναμωθεί σημαντικά από πέρυσι.

    Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

    • Πανσερραϊκός – Αμύντας
    • Εσπερίδες – Ηρακλής
    • Παναθλητικός – ΠΑΣ WBC
    • Αθηναϊκός – ΠΑΟΚ
    • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
    • Ρεπό : Πρωτέας Βούλας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ