Παρασκευή 18.10.2024
More

    Αλλάζει πρόσωπα και τακτική ο Πομς

    Με την τελευταία προπόνηση που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στο Πανηπειρωτικό ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το αυριανό (15.00) πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που δίνει στην Ευκαρπία απέναντι στον Μακεδονικό. Οι Γιαννιώτες αναζητούν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα μετά από εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στον Εθνικό Κεραμιδίου, όμως ο Μακεδονικός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εκείνη της Κατερίνης και ο συντελεστής δυσκολίας για την ομάδα του Πομς είναι αυξημένος.

    Σε σχέση με το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου την περασμένη Κυριακή ο Αυστριακός τεχνικός του ΠΑΣ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στο βασικό σχήμα ίσως και τακτικής, καθώς οι επιλογές του 3-5-2 με τον Χάινριχ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Μάντζη και Σέποβιτς δεν απέδωσαν καρπούς, ούτε και η χρησιμοποίηση του Ρίντερ στον άξονα όπου είναι χαρακτηριστικά αργός.

    Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί επίσης ο Νικολιάς που κακώς έμεινε στον πάγκο και μπήκε ως αλλαγή στο 86’ της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από την αρχή και ο Αζίζ.

    Ο Ρίντερ θα επιστρέψει πάντως στην τριάδα της άμυνας μαζί με τους Σομποτσίνσκι και Μπακαδήμα. Αναφορικά με την επιθετική γραμμή, πολύ δύσκολα θα υπάρξει ξανά το δίδυμο των Μάντζη και Σέποβιτς και εκτός απροόπτου ο Σέρβος επιθετικός θα μείνει στον πάγκο.

    Πλην του Μπεγκάλα απών από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι και ο Λέο που αγωνίζεται σήμερα Σάββατο με την εθνική ομάδα του Αγίου Μαρτίνου απέναντι στην Αγία Λουκία για τα προκριματικά του Κυπέλλου Concacaf.

    Αρκετοί Γιαννιώτες στην κερκίδα

    Στο μεταξύ αρκετοί αναμένεται να είναι οι φίλοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που θα βρεθούν στην Ευκαρπία για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Μακεδονικό, ενώ κάποιοι θα συνδυάσουν την εκδρομή τους και με το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ απέναντι στον Παναθλητικό με ώρα έναρξης στις 13.30.

    Ο Μακεδονικός με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως διαθέτει εισιτήρια στη Θύρα 4 για τους φίλους του ΠΑΣ στην τιμή των 10 ευρώ, με την αγορά των εισιτηρίων να γίνεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

    «Η είσοδος των φίλων του Μακεδονικού θα γίνεται, όπως πάντοτε, από την θύρα 3 (πέταλο), δεξιά από το κλειστό στάδιο.

    Αντιθέτως, οι φίλαθλοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα εισέρχονται από την θύρα 4 της ανατολικής κερκίδας, αριστερά από το κλειστό στάδιο και θα καθοδηγούνται σε συγκεκριμένο σημείο της κερκίδας.

    Ελάτε να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί έναν όμορφο αγώνα αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου», αναφέρει η ανακοίνωση του Μακεδονικού.

    Ξεχωρίζει το ντέρμπι στη Λάρισα

    Στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Λάρισας όπου η τοπική ΑΕΛ και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος υποδέχεται τον Ηρακλή που θα έχει στον πάγκο του τον Θαν. Στάικο. Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:

    (Χθες)

    • Καμπανιακός – ΠΑΟΚ Β’ 1-3

    Σάββατο 12 Οκτωβρίου

    • Λάρισα – Ηρακλής

    Κυριακή 13 Οκτωβρίου

    • Εθν. Κεραμιδίου – Διαγόρας
    • Μακεδονικός – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
    • Καβάλα – Ν. Βόλου

     

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ