Παρασκευή 18.10.2024
More

    Η μεταγραφή της χρονιάς ο Κώστας Μανωλάς στον Πανναξιακό

    Ένα από τα μόνιμα αστεία που έλεγε ο Κώστας Μανωλάς σε φίλους του στη Νάξο τα καλοκαίρια που συναντιόταν μαζί τους ήταν πως θα έρθει να παίξει με τη φανέλα του Πανναξιακού.

    Και η ζωή τα έφερε κατά τέτοιο τρόπο, που ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα φοράει τη φανέλα – πιθανόν με το νούμερο 4 – της ομάδας από την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

    «Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μεγάλη οικογένεια του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουν την έλευση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά στην ανδρική ομάδα. Ο παίκτης που φόρεσε την φανέλα της Α.Ε.Κ., του Ολυμπιακού, της Roma, της Napoli, o παίκτης που τίμησε τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Ανδρών, ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός που έχει θαυμάσει η Ευρώπη, ο Ναξιώτης που έχει επιλέξει τον τόπο καταγωγής του για κατοικία της οικογένειάς του, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Κώστα, καλώς όρισες! Η συνέχεια στα γήπεδα!», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας στα social media προκαλώντας τεράστια αίσθηση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα τόσο της Ελλάδας όσο και της Ιταλίας όπου ο Κώστας Μανωλάς αγωνίστηκε από το 2014 έως το 2021 σε Ρόμα και Νάπολι αντίστοιχα.

    Τι είπε ο αντιπρόεδρος του Πανναξιακού στο iefimerida, για την μεταγραφή Μανωλά

    «Ακούσαμε ότι θα επέστρεφε στη Ρόμα αλλά εμείς του είπαμε ότι σε κάθε παιχνίδι που θα παίζει θα κερδίζει ένα μεγάλο κομμάτι αυθεντικής γραβιέρας Νάξου οπότε το δέχτηκε και υπέγραψε με τον Πανναξιακό» λέει στο iefimerida.gr αστειευόμενος ο αντιπρόεδρος της ομάδας του κυκλαδίτικου νησιού κ. Γιάννης Πολυχρονάκος σχετικά με την μεταγραφή του 33χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή ο οποίος μετά τα Αραβικά Εμιράτα και την Ιταλία επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανναξιακό.

    «Είναι προς τιμήν του Κώστα ο οποίος αντί να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια έρχεται να βοηθήσει την ομάδα μας. Ο ίδιος μας είπε ότι θέλει να παίξει μαζί μας. Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν το είχαμε φανταστεί. Εκτός του ότι θα παίζει θα βοηθά και στα μικρότερα παιδιά και στους νέους του συμπαίκτες με την τεράστια εμπειρία που έχει. Να φανταστείτε ότι μόλις ανακοινώσαμε τον Κώστα έχουμε δεχθεί μηνύματα από την Ιταλία από φιλάθλους να τους στείλουμε τη φανέλα του Πανναξιακού με το όνομα του Κώστα, ενώ δεχόμαστε και τηλέφωνα από παίκτες και μάνατζερ ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών για να έρθουν στην ομάδα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ένα δικό μας παιδί με αυτή την μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό αποφάσισε να μας βοηθήσει. Γιατί θέλω να επισημάνω ότι ο Κώστας εδώ γεννήθηκε και μεγάλωσε. Εδώ είναι η οικογένειά του, εδώ είναι οι επιχειρήσεις του και πάντα τα καλοκαίρια αλλά και σε διακοπές που είχε το χειμώνα ερχόταν στο νησί και έκανε προπονήσεις με την ομάδα».

    Όπως λέει ο κ. Πολυχρονάκος στόχος τώρα της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Γ’ Εθνική κάτι που φαντάζει εφικτό με την έλευση του Κώστα Μανωλά. «Εκτός του ότι ο Κώστας θα βοηθήσει την ομάδα, η μετεγγραφή του πιστεύω ότι θα βοηθήσει στο να μάθει ο κόσμος και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι νησιωτικές ομάδες. Όπως για παράδειγμα ότι πολλές φορές για να ένα παιχνίδι πρέπει να λείπουν τα παιδιά έως και δυο ημέρες από τα σπίτια τους. Και αυτά με τα πολύωρα ταξίδια και την ταλαιπωρία τα έχει ζήσει ο Κώστας όταν ήταν μικρός και έπαιζε εδώ και γνωρίζει. Πιστεύουμε ότι τώρα με την μεταγραφή αυτή θα ακουστούν και αυτά».

    Στον πρώτο αγώνα με την Πάρο όπου ο Πανναξιακός κέρδισε με σκορ 7-0 ο Κώστας Μανωλάς δεν αγωνίστηκε μιας δεν ήταν έτοιμο το δελτίο του. «Λόγω του ότι είναι διεθνής μεταγραφή εδώ και τρεις εβδομάδες είμαστε σε μια διαδικασία με χαρτιά και δικαιολογητικά για να βγει το δελτίο του. Πιστεύω ότι την Κυριακή στον εντός έδρας αγώνα θα παίξει για πρώτη φορά επίσημα με τον Πανναξιακό» είπε στο iefimerida.gr ο κ. Πολυχρονάκος.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ