Παρασκευή 25.10.2024
More

    Σύλληψη ανηλίκου που οδηγούσε παράνομα μοτοσικλέτα

    Συνελήφθη το βράδυ στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας ανήλικος ημεδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ανήλικο να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ σε αυτή επέβαιναν ακόμα δύο ανήλικοι.

    Ο ανήλικος οδηγός, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, κατηγορείται ότι  δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγει τον έλεγχο.

    Επιπλέον, έως ότου ακινητοποιηθεί τελικά από τους αστυνομικούς, πραγματοποίησε διαδοχικά επικίνδυνους ελιγμούς και αντικανονικές προσπεράσεις, διερχόμενος από κεντρικές οδούς της πόλης της Πρέβεζας, παραβιάζοντας συνολικά 7 ρυθμιστικές πινακίδες STOP και την προτεραιότητα άλλων οχημάτων, διαταράσσοντας έτσι την ασφάλεια των συγκοινωνιών.

    Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθησαν οι γονείς του για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ κλήθηκαν και οι γονείς των δύο άλλων ανηλίκων, προκειμένου να τους παραλάβουν.

    Η δικογραφία, που σχηματίστηκε από το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ βεβαιώθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ