Σάββατο 26.10.2024
More

    Με Τζιάρρα στο πάγκο ο ΠΑΣ

    Η καθυστέρηση της συμφωνίας με τον Γκαλεάνο ανεξάρτητα από την οριστικοποίηση των συζητήσεων, θα έχει ως αποτέλεσμα να παραταχθεί η ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ με υπηρεσιακό προπονητή.

    Ο Βαγγέλης Τζιάρρας που είχε προστεθεί ως άμεσος συνεργάτης του κ. Πομς πριν από έναν περίπου μήνα, είναι αυτός που με τον γυμναστή Βασίλη Χαρίση ανέλαβαν τις προπονήσεις της ομάδας και θα είναι κιόλας αυτός που θα έχει την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης στο αυριανό παιχνίδι (12.00 – ΣΚΑΪ) με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Μακεδονικού.

    Ο κ. Τζιάρρας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Μπακαδήμα που θα μείνει εκτός αποστολής για να προφυλαχθεί από κάποια υποτροπή και να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Διαγόρα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι για τον κ. Τζιάρρα που δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε αλλαγή του συστήματος και αντί του 3-5-2 ή 3-4-3 που προτιμούσε ο Αυστριακός τεχνικός να επιλέξει μία πιο συντηρητική επιλογή όπως είναι το 4-4-2 ή το 4-3-3.

    Ό,τι και να επιλέξει όμως σε διαφορετικό σύστημα, θα επιφέρει και αλλαγές σε πρόσωπα, όμως είναι παρακινδυνευμένη κάθε πρόβλεψη για παίκτες που μπορεί να επιλέξει στο βασικό σχήμα.

    Το πρόγραμμα

    Τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής στο Βόρειο όμιλο της SL2 είναι τα εξής:

    Σάββατο 26/10

    Ηρακλής – Διαγόρας

    Κυριακή 27/10

    • ΠΑΟΚ Β’ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
    • Εθν. Κεραμιδίου – Ν. Βόλου
    • Δευτέρα 28/10
    • ΑΕΛ – Μακεδονικός
    • Καμπανιακός – Καβάλα

    Κυριακή στις 12.00 και με Διαγόρα

    Η επόμενη αναμέτρηση για τον ΠΑΣ είναι με τον Διαγόρα εντός έδρας και το παιχνίδι αυτό ορίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή να γίνει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στους «Ζωσιμάδες» με ώρα έναρξης στις 12.00 το μεσημέρι, με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τον ΣΚΑΪ.

    Μάντζης: «Θα κάνουμε τα πάντα για να ανεβούμε κατηγορία»

    Ο επιθετικός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Βασίλης Μάντζης που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ την περασμένη αγωνιστική με «ψαλιδάκι» απέναντι στον Καμπανιακό, μίλησε στην ΕΡΑΣΠΟΡ για την πορεία του ΠΑΣ, τους δικούς του στόχους, αλλά και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2.

    Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Καμπανιακό είπε:

    «Είναι τεχνικά δύσκολο, πρέπει να βρεις τον χώρο και θέλει και τύχη. Στη φάση αυτή μου ήρθε πίσω η μπάλα από την κεφαλιά του Σόρια, δεν είχα χρόνο να κοντρολάρω την μπάλα και να κάνω κάτι πιο σίγουρο και είπα θα το επιχειρήσω και δικαιώθηκα. Είχα δοκιμάσει την προηγούμενη μέρα και στην προπόνηση ένα ψαλιδάκι, αλλά η μπάλα είχε φτάσει… στην Άρτα».

    Για την επιλογή του να έρθει να αγωνιστεί στον ΠΑΣ, αποχωρώντας από μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας, όπως ο Αστ. Τρίπολης, ο Μάντζης είπε:

    «Θεωρώ ότι στον ΠΑΣ θα ταίριαζα πιο πολύ ως επιθετικός, σε σχέση με την Τρίπολη. Ένιωθα ότι στον ΠΑΣ θα μπορούσα να αποδώσω. Το είχα από πέρυσι στο μυαλό μου. Μιλούσα με τον κ. Παλαιολόγο. Ήταν μία συνειδητή επιλογή. Προφανώς εμπεριέχει ρίσκο, και μπορεί το πρωτάθλημα να μην έχει τη λάμψη της Α’ Εθνικής και εμένα να με πειράζει που δεν είμαι στην Α’, αλλά ήρθα μ’ έναν στόχο να παίξω με τον ΠΑΣ στην Α’ Εθνική». Για τον στόχο της ομάδας είπε πως είναι μόνον η άνοδος και πως όλοι θα κάνουν τα πάντα για να επιτευχθεί στο τέλος της χρονιάς, ενώ μίλησε και για το πόσο διαφορετικό και πιο σκληρό είναι το πρωτάθλημα της SL2 σε σχέση με εκείνο της SL.

    «Είναι πολύ σκληρό. Είναι η φύση του πρωταθλήματος, η απουσία του VAR, οι παίκτες δεν έχουν τα υψηλά συμβόλαια που ίσως φαντάζονται κάποιοι. Υπάρχει η λογική του “κέρδισε για να πληρωθείς”. Οπότε μπαίνει στο γήπεδο ο κάθε παίκτης για να πληρωθεί από την ομάδα του. Υπάρχουν και στην Α’ Εθνική τέτοιες ομάδες».

    Για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ ο επιθετικός του ΠΑΣ τόνισε πως: «Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει ποιότητα, έχει 3-4 παίκτες κλειδιά και τα παιδιά εκεί είναι δεμένα μεταξύ τους. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, να βελτιωθούμε περισσότερο σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια για να πάρουμε αυτό που στοχεύουμε».

    Τέλος, εξέφρασε τον θαυμασμό και την εκτίμηση που έχει στον Πέδρο Κόντε από τους πλέον αγαπημένους και της κερκίδας, αλλά και πάνω απ’ όλα τους πλέον ικανούς σκόρερς που πέρασαν από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

    «Ο Πέδρο Κόντε είναι ένα κεφάλαιο για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και την ιστορία του. Και είναι ο αγαπημένος μου επιθετικός, εκτός μεγάλων ομάδων, τον θυμάμαι από την πρώτη φορά που ήταν στον ΠΑΣ».

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ