Πέμπτη 06.03.2025
More

    Πλούσια αγωνιστική δράση στο Νέο Κλειστό

    Με οκτώ αγώνες μπάσκετ συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο, 8-9 Μαρτίου, η αγωνιστική δράση στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

    Το πιο σημαντικό ματς του διημέρου είναι το ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Elite League, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, με τους Vikos Φalcons να υποδέχονται το Ψυχικό, ενώ την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και δυο ματς για την Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ.

    Συγκεκριμένα οι Μολοσσοί φιλοξενούν τον Φαίακα και το IBC τους Vikos Φalcons U23. Ακόμη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες για το Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 Εθνική Γυναικών με τον ΑΓΣΙ να αντιμετωπίζει την ομάδα του Κάδμου, αλλά και παιχνίδι για το πρωτάθλημα με Αμαξίδιο, όπου το IBC θα φιλοξενήσει τον Πανσερραϊκό.

    Τέλος, το Σαββατοκύριακο, θα διεξαχθούν στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων και αγώνες για τα πρωταθλήματα Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ, Μini Basket U12 και Παγκορασίδων, με το πρόγραμμα να έχει αναλυτικά ως εξής:

    Σάββατο 8 Μαρτίου:

    • Ανδρών – Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ (14.00): Μολοσσοί – Φαίακας
    • Ανδρών – Elite League (17.00): Vikos Φalcons – ΑΕ Ψυχικού
    • Ανδρών – Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ (19.30): ΠΑΣ Γιάννινα – Πύρρος Άρτας
    • Ανδρών – Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ (21.45): IBC – Vikos Φalcons U23.

    Κυριακή 9 Μαρτίου:

    • Αμαξίδιο – Α2 Κατηγορία (11.30): IBC – Πανσερραϊκός
    • Γυναικών – Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου (14.00): AΓΣΙ – EΣ Κάδμος
    • Mini Basket U12 (17.00): ΠΑΣ Γιάννινα – IBC
    • Παγκορασίδων (19.15): ΠΑΣ Γιάννινα – IBC.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ