Ο Ναπολέων Τσακανέλης, αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί
Ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός Αθλητικών Τμημάτων και εκπρόσωπος του Eρασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στην ΕΠΣ Ηπείρου, Ναπολέων Τσακανέλης, αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.
Η αλλαγή στη διοικητική εκπροσώπηση του σωματείου συνδέεται με το σοβαρό ατύχημα που είχε το περασμένο Σάββατο ο Μάριος Οικονόμου, γιος του μέχρι πρότινος προέδρου του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.
Η προσωρινή ανάληψη καθηκόντων από τον κ. Τσακανέλη κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του σωματείου κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:
Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, από σήμερα 28 Μαΐου 2026, καθήκοντα προέδρου του συλλόγου ανατίθενται στο μέλος του Δ.Σ. κ. Τσακανέλη Ναπολέοντα του Κωνσταντίνου.








