Μαθητής του 7ου ΓΕΛ Ιωαννίνων στο διεθνές πρόγραμμα του Westlake University στην Κίνα
O μαθητής της Α’ Λυκείου του 7ου ΓΕΛ Ιωαννίνων Κοντός Χρήστος επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Westlake Pre-college Summer Program του Westlake University στην Κίνα.
Η επιτυχία αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς ο Κοντός Χρήστος είναι ο μοναδικός μαθητής από την Ελλάδα που επιλέχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Κίνας για να συμμετάσχει στο φετινό πρόγραμμα, εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας σε ένα διεθνές ακαδημαϊκό περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αριστούχους μαθητές Λυκείου από ολόκληρο τον κόσμο και προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε ερευνητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς των θετικών επιστημών, της τεχνολογίας και της καινοτομίας.







