Συμφωνία Διοικούσας ΠΑΣ – ΠΕΑΚΙ για τις εγκαταστάσεις

Στα πρώτα σημαντικά βήματα για την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα

Μπήκαν στα βαθιά με το «καλημέρα» τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΣ και μόλις χθες ανακοινώθηκε και επίσημα η επίτευξη της συμφωνίας στην οποία έφτασε με την Επιτροπή Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για τη χρήση των γηπέδων και των άλλων απαραίτητων χώρων από την ομάδα του ΠΑΣ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η σύμβαση θα υπογραφεί την επόμενη εβδομάδα από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης κ. Γκαρτζονίκα και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ κ. Τσακανέλη.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για την άμεση ανταπόκριση και την ειλικρινή κατανόηση στην νέα πραγματικότητα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Κοινή μας πεποίθηση αποτελεί ότι η πόλη στέκεται έμπρακτα δίπλα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ακολουθώντας το δρόμο της νομιμότητας και της φερεγγυότητας η σχέση ΠΕΑΚΙ και ΠΑΣ Γιάννινα είναι αμοιβαία επωφελής

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είμαστε όλοι εμείς», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα

Χωρίς να είναι κάτι ανακοινώσιμο, τα πράγματα που έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα είναι πολλά περισσότερα από όσα θα περίμενε και ο πλέον αισιόδοξος φίλος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Όμως επειδή ο… διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, προς το παρόν τα μέλη της Διοικούσας κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, αποφεύγοντας να ενδώσουν στις δημοσιογραφικές πιέσεις και στην πίεση της φίλαθλης κοινής γνώμης ώστε να υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικές με τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αρχικά με το τεχνικό επιτελείο και έπειτα με τους παίκτες. Αυτό που μεταφέρεται όμως προς κάθε κατεύθυνση είναι πως οι ανακοινώσεις δε θα καθυστερήσουν και πως θα επιφυλάσσουν και αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις!

Στήριξη και από τον Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση χαιρετίζει τη σύσταση διοικούσας επιτροπής και καλεί σε στήριξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση του ερασιτέχνη για την σύσταση διοικούσας επιτροπής με σκοπό να «τρέξει» την ομάδα για φέτος.

Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε να μην το κάνουμε από τη στιγμή που συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή τη προσπάθεια.

Από τη μεριά μας θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ρητά, πως δεν μας έπιασε κανένας καημός συμμετοχής σε διοικητικά δρώμενα και ούτε παρεκκλίνουμε καθόλου από τα πιστεύω μας.

Άλλωστε η αγάπη μας και το αίσθημα ευθύνης μας, δεν μας επιτρέπει να μείνουμε παρατηρητές σε όλη αυτή τη προσπάθεια.

Η συμμετοχή μας έχει γίνει με απόλυτα συνειδητή απόφαση και με όρους ξεκάθαρους και συγκεκριμένους προς κάθε μεριά.

Η ευχή όλων μας, είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει την ομάδα και να επιστρέψουμε ξανά στη φυσική μας θέση, αυτή των τσιμέντων της Θύρας ΔΕΚΑ και την από εκεί στήριξη της ομάδας μας.

Μέχρι τότε όμως θα έχουμε την καυτή πατάτα στα χέρια μας και θα φτύσουμε αίμα για να τα καταφέρουμε.»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ