Χωρίς Σιατραβάνη στην πρεμιέρα ο ΠΑΣ

Ο έμπειρος επιθετικός υπέστη τράβηγμα και θα χάσει το παιχνίδι με την Αναγ. Άρτας

Υποχρεωμένος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει της πρεμιέρας είναι ο Χρήστος Ράπτης καθώς ο Σάββας Σιατραβάνης, ο πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας μαζί με τους Μπελεβώνη και Κολιοφούκα, υπέστη τελικά τράβηγμα στον προσαγωγό και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της πρεμιέρας. Έτσι ο ΠΑΣ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σιατραβάνη στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Άρτας και από τη σημερινή προπόνηση ο κ. Ράπτης θα αρχίσει να αναζητά λύσεις για να καλύψει το σημαντικό κενό.

Λογικά πάντως, ο Σιατραβάνης θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί την επόμενη Κυριακή στο παιχνίδι με την Θύελλα Κατσικά.

Στον ΠΑΣ έχουν ανεβάσει στροφές πλέον για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον προπονητή και τους συνεργάτες του να αναλύουν στους παίκτες πράγματα που δεν τους ικανοποίησαν στο φιλικό με τον Μακεδονικό Σιάτιστας. Μία αναμέτρηση που ο ΠΑΣ δεν είχε καλό πρόσωπο με εξαίρεση το διάστημα 30’ – 45’ που έκανε την ανατροπή στο σκορ και ήταν καταιγιστικός ανά διαστήματα, ωστόσο στην υπόλοιπη διάρκεια έδειξε ότι υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα που πρέπει να λύσει, ειδικά απέναντι σε καλά οργανωμένες ομάδες, όπως ο Μακεδονικός.

Το στοίχημα του κόσμου

Η Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τον ΠΑΣ είναι μία ιστορική ημέρα για την τοπική ομάδα που ευελπιστεί να αποτελέσει την απαρχή μίας νέας αφετηρίας στην 60χρονη πορεία της. Η ομάδα του ΠΑΣ βρέθηκε και άλλες φορές στο παρελθόν σε δεινή θέση, πλην όμως με τους φιλάθλους της να υψώνουν ασπίδα προστασίας μπροστά από το ποδοσφαιρικό τμήμα, κατάφερνε πάντα να βρίσκει τον τρόπο και να ανακάμπτει.

Το ίδιο αισιόδοξοι είναι και σήμερα όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στον ΠΑΣ και περιμένουν την Κυριακή στις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου «Ζωσιμάδες» αρκετό κόσμο να στηρίξει τη νέα αυτή προσπάθεια. Ο οπαδικός πυρήνας θα είναι σίγουρα παρών με δυναμική παρουσία και αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει η συντριπτική πλειονότητα των φίλων του ΠΑΣ που χρειάζεται και τη δική τους στήριξη.

Είσοδος με 10 και 5 ευρώ

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ανακοίνωσε ότι για τον αγώνα της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου (16.00) με την Αναγέννηση Άρτας οι τιμές έχουν ως εξής:

Θύρες 3,4 και 7 (φιλοξενούμενων) 10€

Θύρες 9 και 10 5€

Τα εισιτήρια θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων από το Athlos sport store, Χαρ. Τρικούπη 19, από σήμερα Τετάρτη απόγευμα, με ωράριο τις καθημερινές 09.00-21.00 και το Σάββατο 26/09 09.00-17.00 και από το γραφείο εξυπηρέτησης έξω από τη θύρα 4 του ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες», το Σάββατο 26/09 18.00-21.00 και την Κυριακή από τις 13.00.

Επίσκεψη – έκπληξη από τον Χάρη Χαρίση

Στην προπόνηση της Δευτέρας στο μεταξύ στο ΠΕΑΚΙ βρέθηκε και ο Γιαννιώτης διεθνής ποδοσφαιριστής, Χάρης Χαρίσης που αγωνίζεται στην τουρκική Σίβασπορ και θέλησε να περάσει από την ομάδα, στην οποία προπονητής φυσικής κατάστασης είναι ο αδερφός του. Πέρα από αυτό όμως ο Χαρίσης που συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ κ. Τσακανέλη είναι ένας άνθρωπος που διακρίνεται για την αγάπη του για την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά και αυτό το απέδειξε διαχρονικά με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς ήταν και η μεγάλη οικονομική στήριξη που παρείχε πέρυσι στην προσπάθεια του κ. Σιόντη να ανταπεξέλθει οικονομικά στις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ