Καλαμπάκα: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός -Οι εκτιμήσεις για την ταυτότητά του

Τα οστά εντόπισε νεαρό άτομο, που περνούσε από το σημείο και αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές

Ανθρώπινος σκελετός βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/10) στην Καλαμπάκα, στην περιοχή των Σφαγείων, στον Αηλιά, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης για το περιστατικό στην Καλαμπάκα, τα οστά εντόπισε νεαρό άτομο, που περνούσε από το σημείο και αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές.

Στον ίδιο χώρο φέρεται να βρέθηκε και σχοινί, στοιχείο το οποίο εξετάζεται στο πλαίσιο της έρευνας για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του ανθρώπου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την ταυτότητα του ανθρώπινου σκελετού

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν βάσει και των αντικειμένων που εντοπίστηκαν, ότι πρόκειται για άνδρα από την Καλαμπάκα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το 2018. Την περίοδο εκείνη είχαν πραγματοποιηθεί έρευνες για τον εντοπισμό του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η ταυτοποίηση της σορού, καθώς και η εξακρίβωση των ακριβών αιτιών και του χρόνου θανάτου, αναμένεται να προκύψουν από την έρευνα των αρμόδιων αρχών και τις προβλεπόμενες εξετάσεις.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με πληροφορίες από Trikala Opinion

ΔΕΗ Banner

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ