Πρεμιέρα εντός έδρας για τον ΠΑΣ WBC

Την ομάδα του Αμύντα υποδέχεται αύριο Κυριακή (17.00) 1 Νοεμβρίου στο κλειστό «Σιδ. Καραδήμας» η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και την 5η αγωνιστική. Η ομάδα του Β. Μασλαρινού έδωσε τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος εκτός έδρας – λόγω των εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο – και αύριο δίνει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι, ερχόμενη από δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες απέναντι στον Πρωτέα και τους Πάνθηρες Καβάλας αντίστοιχα. Θα μπορούσε να έχει κερδίσει ακόμη και τον Πανσερραϊκό στην τελευταία αναμέτρηση, όμως μία σειρά λανθασμένων επιλογών επέδρασαν καθοριστικά με την ομάδα να γνωρίζει την ήττα.

Ο Αμύντας έχει ξεκινήσει με τέσσερις ήττες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και έρχεται στα Γιάννενα για την πρώτη του νίκη ενώ υπενθυμίζεται πως απέκλεισε τον ΠΑΣ από τη συνέχεια της φάσης του Κυπέλλου με νίκη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν που είχε διεξαχθεί στο κλειστό του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα.

Στο κλειστό «Σιδ. Καραδήμας» αναμένεται να βρεθούν εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΣ για να στηρίξουν την ομάδα και να φτάσει στην Τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε ανάρτησή της η ομάδα του ΠΑΣ παρουσίασε στιγμιότυπα από την επίσημη φωτογράφηση που περιελάμβανε πολλά χαμόγελα, αγκαλιές, selfies και πολλά κλικ.

«Φορέσαμε με περηφάνια τις φανέλες της νέας σεζόν, βγάλαμε ωραίες φωτογραφίες και τώρα ήρθε η ώρα να τις φορέσουμε για πρώτη φορά φέτος στην έδρα μας!

Η στήριξή σας είναι η έξτρα δύναμή μας. Σας περιμένουμε», αναφέρει το μήνυμα της ομάδας προς τους φιλάθλους ενόψει της αυριανή αναμέτρησης.

Banner ΔΕΗ Banner

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ