Τρίτη 30.04.2024
More

    Στα Ιωάννινα ο επικεφαλής του «Ενώνω» Νίκος Μαυραγάνης

    Στα Ιωάννινα πραγματοποιεί επίσκεψη ο πρώην υφυπουργός Υποδομών και επικεφαλής του κοινωνικού δικτύου ανθρώπων «Ενώνω», Νίκος Μαυραγάνης

    Ο επικεφαλής του κοινωνικού δικτύου ανθρώπων «Ενώνω», Ν. Μαυραγάνης, αναφέρθηκε στην έλευσή του στα Ιωάννινα, ενόψει του νέου πολιτικού φορέα που θα δημιουργήσει.

    «Δεν υπάρχει ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι που πρέπει να ενωθούν κάτω από δύσκολες συνθήκες», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του, φέρνοντας ως παράδειγμα τις μάσκες και ότι για τον κάθε άνθρωπο είναι δύσκολο να φοράει μάσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    «Δεν θα επιβάλλουμε παγκόσμιο φασισμό για έναν ιό», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει παρασύρει κυβερνήσεις.

    «Ποιος θα πληρώσει τα δάνεια που λαμβάνουμε;», αναρωτήθηκε, λέγοντας ότι θα έχουμε επιβάρυνση τόσο στην οικονομία όσο και στα εθνικά θέματα.

    Στη συνέχεια χαιρέτησε την διπλωματική κινητικότητα που γίνεται από την Κυβέρνηση και αναφέρθηκε στα ανταλλάγματα που ζητά η Αίγυπτος για την επίτευξη συμφωνίας με την Ελλάδα.

    «Είναι αναγκαίο να υπάρξει ένα κόμμα που θα κινείται στο μεσαίο χώρο. Εμάς μας ενδιαφέρει ο άνθρωπος. Δεν μας νοιάζει από πού προέρχεται ο καθένας, μιλάμε μόνο για αριθμούς, δεν με ενδιαφέρουν τα άκρα».

    Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν τάσσεται κατά της μάσκας, αλλά είναι υπέρ του να γίνεται χρήση με μέτρο, καθώς σε αρκετούς ανθρώπους, η στέρηση οξυγόνου μπορεί, όπως είπε, να προκαλέσει προβλήματα υγείας.

    Αναφορικά με την αντιπολίτευση και συγκεκριμένα τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως την θεωρεί μηδαμινή, η οποία στοχεύει τις ταμπέλες, προσπαθώντας να εγκολπώσει τους υπόλοιπους.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ