Τρίτη 30.04.2024
More

    Με την ψυχολογία στα ύψη, για τη δεύτερη σερί νίκη

    Τον δυνατό και πάντα επικίνδυνο Ατρόμητο υποδέχεται σήμερα (17.15) ο ΠΑΣ

    Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, μετά το τεράστιο «διπλό» στο ΟΑΚΑ από της ΑΕΚ την Τετάρτη θέλει να πάρει σήμερα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Η ομάδα του Αργ. Γιαννίκη υποδέχεται στους «Ζωσιμάδες» τον δυνατό και πάντα επικίνδυνο Ατρόμητο του Κάναντι, που έρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) της Πέμπτης στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Οι Γιαννιώτες μετά τη νίκη τους με την ΑΕΚ έχουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη, το ίδιο όμως θα πρέπει να κάνουν και με την αυτοσυγκέντρωσή τους, στο αυριανό παιχνίδι, που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Ο Ατρόμητος είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος, το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση για να βοηθήσει το συνδυαστικό ποδόσφαιρο του ΠΑΣ, ενώ αναμένεται και πάλι βροχή την ώρα του αγώνα, και παράλληλα και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς της νίκης. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη δυναμική των ομάδων, προμηνύουν μία αμφίρροπη αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες», με τον ΠΑΣ να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του με την τελευταία προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.

    Χωρίς Πίρσμαν, Χουτεσιώτη

    Ο Γιαννίκης δε θα έχει στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι τους τιμωρημένους Χουτεσιώτη και Πίρσμαν, που θα απουσιάσουν για πρώτη φορά από παιχνίδι πρωταθλήματος φέτος, όπως επίσης και τον τραυματία Κάστρο. Ο κολομβιανός είναι σχεδόν έτοιμος φαίνεται όμως, ότι θα επιστρέψει την Τετάρτη και πάλι με τον Ατρόμητο στο παιχνίδι για το κύπελλο που θα γίνει στο Περιστέρι.

    Ο Στέφανος Σιόντης που αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, τελικά, δεν είχε κάτι εξαιρετικά σοβαρό, πέρα από ένα οίδημα στο γόνατο και εκτός απροόπτου θα είναι στο αρχικό σχήμα.

    Στη διάθεση του Γιαννίκη θα είναι και ο Εραμούσπε που εξέτισε την τιμωρία του την Τετάρτη, όμως με δεδομένο, ότι το δίδυμο Κάργα, Παντελάκη τα πήγε περίφημα την Τετάρτη, δύσκολα θα βρει θέση στο αρχικό σχήμα.

    Μία πιθανή 11άδα για το αυριανό παιχνίδι θα είναι με τους Λοντίγκιν, Οικονομόπουλο ή Σάλιακα, Πήλιο, Κάργα, Παντελάκη, Σιόντη, Καρτάλη, Μπρένερ, Ντομίνγκεζ, Λέο και Κρίζμαν ή Παμλίδη.

    Που θα εκτίσουν οι Κάργας, Οικονομόπουλος

    Ο Γιάννης Κάργας συμπλήρωσε επτά κίτρινες στο ΟΑΚΑ και δηλώθηκε να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ εντός έδρας, ενώ από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα λείψει και ο Οικονομόπουλος, που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες.

    Κοντά σε Τριάδη

    Στο μεταξύ, η κινητικότητα για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, για την οποία έκανε λόγο ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Μπ. Καρβέλης σε δηλώσεις του, φαίνεται πως είναι ο 23χρονος Αλέξης Τριάδης, γεννηθείς στη Γερμανία, που έχει αγωνιστεί σε μικρές κατηγορίες ποδοσφαίρου, αλλά και στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

    Ο Τριάδης αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και τελευταία του ομάδα ήταν η UCLA των ΗΠΑ από την οποία έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ