Κυριακή 23.02.2025
More

    Παράταση στη δήλωση για συμμετοχή στις φετινές Πανελλαδικές

    Έως και την Τρίτη 30 Μαρτίου εξαιτίας των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη τη χώρα

    Έως και την Τρίτη 30 Μαρτίου παρατάθηκε από το υπουργείο Παιδείας η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης των αποφοίτων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021.

    Σύμφωνα με το υπουργείο, η παράταση κρίθηκε αναγκαία, «λόγω της αυξημένης σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται σε ορισμένες περιοχές και εξαιτίας των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη τη χώρα».

    Η ίδια ημερομηνία (30 Μαρτίου) είναι καταληκτική και για τους μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής για τις φετινές Πανελλαδικές, ώστε να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις-Δηλώσεις τους, δηλαδή να προσθέσουν ειδικά μαθήματα ή προτίμηση για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές/Αστυνομικές Σχολές κ.λπ.

    Από το υπουργείο υπενθυμίζεται ότι η Αίτηση – Δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές υποβάλλεται από τους αποφοίτους στα λύκεια και όλο το σχετικό υλικό (εγκύκλιος, οδηγίες, υπόδειγμα) βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.minedu.gov.gr, στον σύνδεσμο «Εξετάσεις».

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ