Κυριακή 25.09.2022
More

  «Καλλιτέχνες …στον ύπνο τους»

  Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου  και ώρα 21:00, στον Αύλειο Χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής»

  Την ταινία «Καλλιτέχνες …στον ύπνο τους» (Living in Oblivion) σε σκηνοθεσία Τομ Ντι Τσίλο, ΗΠΑ, 1995, διάρκεια: 90΄, προβάλλει το Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, τη Δευτέρα 8 Αυγούστου  και ώρα 21:00, στον Αύλειο Χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής».

  Πρωταγωνιστούν: Στιβ Μπουσέμι, Κάθριν Κίνερ, Ντέρμοτ Μαλρόνει, Τζέιμς ΛεΓκρος.

  Υπόθεση:   Ο ανεξάρτητος σκηνοθέτης Νικ Ριβ (Στιβ Μπουσέμι) κάνει την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία χαμηλού κόστους. Στα γυρίσματα, ό,τι μπορεί να πάει στραβά πηγαίνει: το συνεργείο catering αρνείται να αντικαταστήσει το χαλασμένο γάλα, οι ηθοποιοί του είναι σε μεγάλη ένταση, το μικρόφωνο boom φαίνεται στην κάμερα και η λήψη μιας ολοκληρωμένης σκηνής  γίνεται σχεδόν αδύνατη. Η ένταση μεταξύ της πρωταγωνίστριας Nicole (Κάθριν Κίνερ) και του ηθοποιού Chad (Τζέιμς Λε Γκρος), προκαλεί πολλά προβλήματα στα γυρίσματα.

  Καθώς τα χρήματα και ο χρόνος τελειώνουν, ο Νικ παλεύει να ολοκληρώσει την ταινία του παρά τις αναποδιές, που δεν σταματούν να ανακύπτουν διαρκώς. Μία ταινία γεμάτη μαύρο χιούμορ και ευτράπελες καταστάσεις να εναλλάσσονται η μία την άλλη πάνω στο πλατό.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ