Τετάρτη 25.05.2022
More

  Έφυγε από την ζωή ο Ανέστης Βλάχος

  Τις τελευταίες ημέρες, ο ηθοποιός νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό

  Έφυγε από την ζωή ο Ανέστης Βλάχος σε ηλικία 87 ετών.

  Ο ηθοποιός τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Είχε εισαχθεί λόγω ουρολοίμωξης, η οποία τελικά, του προκάλεσε έντονο πυρετό. Η κατάσταση της υγείας του συνεχώς επιδεινωνόταν, ενώ τα τελευταία 24ωρα δεν μπορούσε καν να σιτιστεί, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό του σύστημα να εξασθενήσει σημαντικά.

  Τελικά, έχασε την μάχη και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο γιος του, Ηρακλής με ανάρτησή του στο Facebook.

  Συγκεκριμένα, έγραψε: «Να την προσέχεις την μαμά σε παρακαλώ εκεί που πας Πατέρα, βρες και την Σοφία μας και να με περιμένετε, σας αγαπώ όλους τόσο πολύ…   Αντίο μπαμπά… Καλό ταξίδι».

  Ο ηθοποιός έχει αφήσει μεγάλη ιστορία στον χώρο του κινηματογράφου, ως ο “κακός” των ταινιών.  Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Κινηματογράφου-Θεάτρου Σταυράκου στο ίδιο τμήμα με άλλους διακεκριμένους ηθοποιούς, όπως ο Κώστας Καζάκος. Ανάμεσα στις επιτυχίες του, ήταν η πρώτη ταινία, στην οποία συμμετείχε το 1956  «Το κορίτσι με τα μαύρα» και έπειτα «Ο Φόβος» του Κώστα Μανουσάκη. Έκτοτε, αναλάμβανε κυρίως δεύτερους ρόλους .

  Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μαρία Γαρίτση και μαζί απέκτησαν μία κόρη, την Μαρία. Από τον προηγούμενο γάμο του με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Ηρακλή.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ