Κυριακή 13.06.2021
More

  Ευχαριστίες στην Ελένη Δημοπούλου για την προσφορά της

  Η Ελένη Δημοπούλου ολοκληρώνει τη θητεία της στη θέση της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης του Δημοτικού Θεάτρου και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και οι εργαζόμενοί του με ανακοίνωσή τους την ευχαριστούν θερμά για την σημαντική προσφορά της τα δυόμιση περίπου τελευταία χρόνια.

  Όπως αναφέρει το ΔΗΠΕΘΕ, η κ.Δημοπούλου, από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων, άφησε το δικό της στίγμα στην πορεία του ΔΗΠΕΘΕ, με σημαντικές και ιδιαίτερα επιτυχημένες παραγωγές, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή της στη δημιουργία του «Θερινού Μαντείου», του εργαστηρίου εκπαίδευσης και δημιουργίας για επαγγελματίες ηθοποιούς, το οποίο από την πρώτη κιόλας χρονιά εντάχθηκε στο «Διεθνές Δίκτυο Αρχαίου Δράματος» που συντονίζει και ενισχύει το Υπουργείο Πολιτισμού.

  Η Ελένη Δημοπούλου αποχωρεί από το «τιμόνι» του ΔΗΠΕΘΕ έπειτα από 28 μήνες καταθέτοντας την παραίτησή της προκειμένου να κινήσει εκ μέρους της τις διαδικασίες για τη συνταξιοδότησή της.

  Το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ για μια ακόμη φορά ευχαριστεί την κ. Δημοπούλου για την προσφορά της και ανακοινώνει πως από σήμερα κιόλας προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες για την προκήρυξη νέου διαγωνισμού για την κάλυψη της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις των υπουργείων Εσωτερικών και Πολιτισμού.

  Ο Δήμαρχος

  Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, με αφορμή την αποχώρησή της, απευθύνει επίσης τις θερμές του ευχαριστίες στην Ελένη Δημοπούλου για την προσφορά της στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο και τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

  Όπως αναφέρει:
  Η Ελένη Δημοπούλου έβαλε την σφραγίδα της στην εξωστρέφεια του θεάτρου και συνέβαλε στην ανάπτυξη νέων καλλιτεχνικών δράσεων.
  Το ΔΗΠΕΘΙ θα συνεχίσει να έχει τον πήχη ψηλά. Θα προχωρήσει άμεσα στην προκήρυξη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή και θα κάνει ό,τι είναι εφικτό για να αποτελέσει την σκηνή ολόκληρης της Ηπείρου.
  ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ