Κυριακή 26.05.2024
More

  «Μονοπάτια της ψυχής» του Θεόδωρου Γκόλα

  «Τα μονοπάτια της ψυχής» είναι ο τίτλος της δεύτερης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Θεόδωρου Γκόλα, βετεράνου τερματοφύλακα της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που πραγματοποιείται στον Πολυχώρο «Δημ. Χατζής».

  Η έκθεση εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών, λίγους μήνες μετά την πρώτη ατομική έκθεση του Θεόδωρου Γκόλα στην «Φρόντζου Πολιτεία».

  Όπως ο ίδιος ο καλλιτέχνης ανέφερε μιλώντας στο ITV πρόκειται για μία βιωματική έκθεση με τη σχέση του με τη ζωγραφική να ξεκινά από την παιδική του ηλικία και να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται στην πορεία, αφού ολοκλήρωσε την καριέρα του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. «Αυτές οι ατομικές εκθέσεις ήταν για εμένα ένα όνειρο ζωής που κατάφερα να το πραγματοποιήσω όπως είναι και οι σπουδές μου. Το ήθελα να ασχοληθώ από μικρός με τη ζωγραφική όμως ήταν άλλες οι βιοποριστικές προτεραιότητες. Ήρθε όμως κάποια στιγμή το πλήρωμα του χρόνου και το μόνο που εύχομαι πλέον, είναι να μπορώ να συνεχίσω να ζωγραφίζω και αυτά που κάνω, να αρέσουν στον κόσμο», ανέφερε ο Θεόδ. Γκόλας.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ