Σάββατο 25.06.2022
More

  «Από τον Πόντο στην Ήπειρο»

  Μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

  Αφιερωμένη στη μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού είναι η μουσικοχορευτική παράσταση που πραγματοποιείται την Κυριακή 22 Μαΐου με αφορμή την 103η επέτειο από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

  Η εκδήλωση έχει τον τίτλο «Από τον Πόντο στην Ήπειρο» και θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα με τον αντιπρόεδρο της Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ Χ. Λαζάνη να αναφέρεται στην πρωτοβουλία για τη φιλοξενία μία εκδήλωση που δεν έχει αθλητικό περιεχόμενο. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων Ποντίων και Μικρασιατών, καθώς επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουσιωτίτσας

  «Η Φλόγα» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανωλιάσας. Από την πλευρά των Συλλόγων που μετέχουν, η Ελπινίκη Μπάρκα, από τον Σύλλογο «Πήγασος», αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία, ενώ την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Γκόντζος.

  Στην παράσταση που θα δοθεί την Κυριακή 22 Μάιου στις 18.30 συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του Πατριωτικού Συνδέσμου Καλαρρυτών «Η Πίνδος» και των Πολιτιστικών Συλλόγων Καλλιθέας, Κιάφας, Κρυφοβού, Νεοχωρόπουλου – Δουρούτης και Πήγασου.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ