Δευτέρα 03.10.2022
More

  «Αθλητικά Βραβεία 2021» στο Πνευματικό Κέντρο

  Βράβευση για τους αθλητές που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο

  Η Διεύθυνση Νεολαίας και Άθλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών πρόκειται να βραβεύσει στις 23 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00, στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας», τους αθλητές του Δήμου Ιωαννιτών που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο καθώς και τους προπονητές τους.

  Ομοσπονδίες των αθλημάτων που ανταποκρίθηκαν στο από 22 /12/2021 αίτημά μας, μας προσκόμισαν τα στοιχεία των αθλητών της δικαιοδοσίας τους, που πέτυχαν από 1η μέχρι και 8η Ολυμπιακή νίκη, από 1η μέχρι και 8η Παγκόσμια νίκη, από 1η μέχρι και 8η Πανευρωπαϊκή νίκη, από 1η μέχρι και 3η Βαλκανική νίκη, από 1η μέχρι και 3η Πανελλήνια νίκη, καθώς και των ομάδων που ανήλθαν σε Εθνική κατηγορία στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα.

  Με βάση αυτά τα στοιχεία, καταρτίστηκε η παρακάτω λίστα αθλητών που πληρούν τα κριτήρια για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2021».

  Όσοι  αθλητές  έχουν πετύχει κάποια από τις προαναφερθείσες διακρίσεις και δεν συμπεριλήφθησαν στην παρακάτω λίστα, μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Δ/νση Νεολαίας και Άθλησης, στο τηλέφωνο 2651083940 (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ 165).

  Η σειρά με την οποία αναφέρονται οι αθλητές, είναι αυτή με την οποία και θα βραβευτούν την ημέρα της εκδήλωσης.

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ