Τρίτη 27.02.2024
More

  Δέσμευση για την επόμενη περίοδο και κάλεσμα συμμετοχής

  Με τη συμμετοχή μελών και φίλων έγινε το απόγευμα της Δευτέρας εκδήλωση της παράταξης «Ιωάννινα_2023 Δήμος όλων για όλους» που συμπεριλάμβανε και την κοπή πίτας.

  Η επικεφαλής της παράταξης Τατιάνα Καλογιάννη αφού αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πολιτεύτηκε τόσο κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία όσο και κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο, τόνισε: «Έδωσα έναν αγώνα έντιμο, καθαρό και με αξιοπρέπεια. Κινήθηκα πολιτικά με στόχο την αλλαγή της εικόνας και λειτουργίας του Δήμου μας και όχι παρασκηνιακά. Αναλαμβάνω το 100% των ευθυνών για το εκλογικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο στόχος δεν επιτεύχθηκε».

  Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Στη συνείδηση του 18% των ψηφισάντων που μας εμπιστεύτηκε έχουν αποτυπωθεί οι κατευθύνσεις και οι πολιτικές που εμείς διαμορφώσαμε και που πρέπει να ακολουθήσει ο δήμος μας για την αναγέννησή του. Και αυτό, δεν πρέπει να παραβλεφθεί, ούτε να μηδενίσει τον αγώνα μας, ούτε να μας οδηγήσει σε αδράνεια».

  Διαβεβαίωσε, κλείνοντας, ότι η δημοτική ομάδα και οι εκπρόσωποι της παράταξης στα όργανα λήψης αποφάσεων για τον Δήμο θα συνεχίσουν να εργάζονται και για την επόμενη περίοδο, σοβαρά, εποικοδομητικά και τεκμηριωμένα για το αύριο του Δήμου και κάλεσε όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης να συμμετέχουν στις συλλογικές διαδικασίες και να είναι δίπλα στη δημοτική ομάδα της παράταξης, ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων τους, να βοηθούν για την επίλυση κάθε μικρού ή μεγαλύτερου προβλήματος.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ