Κυριακή 21.04.2024
More

  Δήμος Ζίτσας: Επιμορφωτικές δράσεις για παιδαγωγούς βρεφικών & παιδικών σταθμών

  Επιμορφωτικές δράσεις για τους παιδαγωγούς των βρεφικών & παιδικών σταθμών του Δήμου Ζίτσας

  Ο Δήμος Ζίτσας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας διοργανώνουν σειρά επιμορφωτικών δράσεων, οι οποίες απευθύνονται στους παιδαγωγούς πρώιμης παιδικής ηλικίας που εργάζονται στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

  Οι δράσεις ξεκινούν την Τετάρτη (03/04/2024) στις 15:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με εισηγήτρια τη Δρ. Κωνσταντίνα Ρέντζου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

  Στόχος των επιμορφωτικών δράσεων είναι να δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες παιδαγωγούς να κατανοήσουν τους ποικίλους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ενθαρρύνουν και να υποστηρίζουν την ολόπλευρη (διανοητική και φυσική) ανάπτυξη των παιδιών και να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

  Το πρόγραμμα των δράσεων έχει ως εξής:

  ·      Τετάρτη (03/04/2024):  Ο χώρος του προσχολικού προγράμματος: Τρίτος παιδαγωγός και παράγοντας ποιότητας. Αρχές σχεδιασμού και οργάνωσης

  ·      Τετάρτη (17/04/2024): Ο ρόλος των ενηλίκων στο παιχνίδι των παιδιών

  ·      Τετάρτη(29/05/2024): Γονεική εμπλοκή και συνεργασία γονέων- παιδαγωγών: Στρατηγικές για την επίτευξη μιας αποτελεσματικής εμπλοκής εντός και εκτός σχολικού προγράμματος.

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ