Σάββατο 13.04.2024
More

  Ενημέρωση πάνω στη σχέση «Ψηφιακή ζωή και influencing»

  Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ιωαννιτών ανακοινώνει την έναρξη του διαδικτυακού προγράμματος: Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 18:15 που διοργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Υπουργείο Υγείας.

  Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» και  περιλαμβάνει 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Οκτώβριο έως Μάιο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

  Ειδικότερα, σήμερα θα παρουσιαστούν οι εισηγήσεις με θέμα «Ψηφιακή ζωή και influencing».

  – Αθανάσιος Θήριος, Παιδίατρος MSc “Στρ. Αναπτυξιακής & Εφηβικής Υγείας”, Επιστ. Συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) Β΄ Παιδιατρική Κλινική Ε.Κ.Π.Α.  Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού

  –  Σταυρούλα Παπαδάκου, Παιδίατρος – Αναπτυξιολόγος PhD,τ. Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής Γ.Ν. “Ασκληπιείο Βούλας” Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)

  Για να παρακολουθήσετε την 2η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσουν link. Για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλέφωνα 26510 54401-54268.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ