Πέμπτη 11.08.2022
More

  Ενίσχυση και μεγαλύτερες διαστάσεις στο φεστιβάλ ροκ

  Το 5ο Castle Rock Festival άνοιξε τις πύλες του με την διοργάνωση της πρώτης ημέρας των συναυλιών από μουσικά συγκροτήματα και δεκάδες μουσικούς της πόλης

  Το 5ο Castle Rock Festival άνοιξε τις πύλες του χθες το απόγευμα με την διοργάνωση της πρώτης ημέρας των συναυλιών από μουσικά συγκροτήματα και δεκάδες μουσικούς της πόλης και θα συντροφέψει τους κατοίκους και τους επισκέπτες, είτε είναι φίλοι της ροκ είτε γενικότερα της μουσικής, μέχρι και την Τετάρτη.

  Στο πλαίσιο του Festival από σήμερα Τρίτη στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» στον αύλειο χώρο του, έχει στηθεί μία μουσική σκηνή, στην οποία θα παρελάσουν πολλά συγκροτήματα από την πόλη, με εξαιρετικούς μουσικούς και ταλαντούχα νέα παιδιά, που θα αποτελέσουν τη μαγιά για τη συνέχεια του Festival τα επόμενα χρόνια.

  Στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ, ο Γ. Γάκης, που είναι ο εμπνευστής και ο πρωτεργάτης της προσπάθειας αυτής για το Castle Rock Festival και ο πρόεδρος και στελέχη της Τράπεζας Ηπείρου, που είναι ο μεγάλος χορηγός του Ioannna Rock City.

  Ο δήμαρχος της πόλης Μ. Ελισάφ αναφέρθηκε συνολικά στην προσπάθεια να ενισχυθεί το φεστιβάλ και να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση, ενώ στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και στις συμμετοχές αναφέρθηκε ο Γ. Γάκης.

  Ο πρόεδρος της Τράπεζας Ηπείρου Κων. Ζωνίδης από την πλευρά του, ανέφερε, ότι η Τράπεζα στηρίζει την πολιτιστική δραστηριότητα της πόλης και την προβολή της. «Στηρίζουμε επίσης την αναβίωση της καλλιτεχνικής δραστηριότητας που έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα από την πανδημία και την προσπάθεια των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται για την ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού της Ηπείρου», ανέφερε ο κ. Ζωνίδης.

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ