Παρασκευή 31.03.2023
More

  «Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης»: Εκδήλωση στο Πρότυπο Λύκειο Ζωσιμαίας

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου στο Πρότυπο ΓΕ.Λ. Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων

  Το Πρότυπο ΓΕ.Λ. Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων στο πλαίσιο συμμετοχής του στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” θα τιμήσει τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2022 με τη διοργάνωση εκδήλωσης με θέμα: Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης.

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου στο Πρότυπο ΓΕ.Λ. Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων από τους Υποψήφιους Νέους Πρεσβευτές του Ε.Κ. [Juniors Ambassadors] και θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί.

  Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν μέσω ζωντανών συνδέσεων γυναίκες Βουλευτές του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενώ θα παρέμβουν με εισηγήσεις και συζήτηση σε Στρογγυλή Τράπεζα, στελέχη της Εκπαίδευσης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Πολιτισμού.

  Στο πλαίσιο αυτό οι προσκεκλημένοι-ες ομιλητές-τριες θα ανταλλάξουν προσωπικές ιστορίες εξέλιξης της χειραφέτησης  και θα συζητήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν με τους/τις εκπροσώπους των Juniors Ambassadors, με το κοινό και μαθητές-τριες  του σχολείου αλλά και άλλων σχολείων που θα συνδεθούν ζωντανά και θα υποβάλλουν ερωτήματα σε livestreaming.

  Για το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης, κάντε κλικ εδώ.

  Για την αφίσα της εκδήλωσης, κάντε κλικ εδώ.

  Για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συνάντηση και να υποβάλλετε ερωτήσεις, κάντε κλικ ΕΔΩ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ