Κυριακή 04.12.2022
More

  Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τον Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

  Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, ο Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων σε μια λιτή, ζεστή και οικογενειακή εκδήλωση, η οποία έγινε στην αίθουσα του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημ. Χατζής », με την παρουσία δεκάδων αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων και τον γονέων αυτών, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου που διακρίθηκαν το 2019.

  Την εκδήλωση παρουσίασε  η αθλήτρια της άρσης βαρών του συλλόγου Σταυρούλα Μπαλάσκα και άνοιξε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστάσιος Λάγκας, ο οποίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες που είχε στο 2019 και στα προβλήματα του συλλόγου και ευχαρίστησε τους προπονητές, τους αθλητές – αθλήτριες, καθώς και τους γονείς αυτών για την καθημερινή προσφορά στο σύλλογο.

  Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των αθλητριών και αθλητών που διακρίθηκαν το 2019 σε πανελλήνιους και διεθνείς από τους: Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Β. Γοργόλη,  Αντιδήμαρχο, Ι. Αϊβατίδη, Πρόεδρο της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, Π. Κολόκα, Αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, Β. Γιαννάκη και το μέλος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ κ. Μελά, οι οποίοι και χαιρέτησαν την εκδήλωση.

  Βραβεύτηκαν από την Άρση βαρών οι: Μαρκούλας Γιώργος, Μπογά Άννα, Ράπτη Βασιλική, Τσιμαράκη Ελένη, Ζήκος Νικόλαος, Λιάλιος Παύλος, Μουρατλάρης Κων/νος, Αγγέλης Αθανάσιος. Τζούντο οι: Βασιλείου Θεοφανία, Καλογήρου Δημήτριος, Καλογήρου Ευάγγελος, Αθανασίου Ναταλία, Ζυγούρης Φώτιος, Βλάχου Βαρβάρα, Βασιλείου Κων/να.

  Στίβος οι: Τζαμουράνου Χρυσαυγή, Σιαπλαούρας Δημήτριος.

  Τέλος, ο σύλλογος τίμησε τον παραολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή στην άρση βαρών σε πάγκο, του συλλόγου ΑΚΜΩΝ Ιωαννίνων Μπακοχρήστο Δημήτριο, ο οποίος προπονείται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου με τον προπονητή κ. Χρ. Τριφύλλη.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ